2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@De_lorean sıralamada en alttaki en küçüktü o da yanlış hatirlamiyosam 0.5 ti an altta olanın en küçük olduğuna eminim
-
Afyon yok mu bu arada arkadaşlar ?
-
@kpssa karar düzeltme kalktı kardeşim kanun yararına bozma ile kanun yararına temyiz aynı şey zaten
-
@reagan şıklarda ne vardı hocam
-
@endeks 0 a en yakını yaptım ama 0.5 miydi onu hatırlayamadım 0.7 vardı mesela ben sanki 0.5 den daha küçük olan vardı gibi gelior
Ve herhalde hesaplayarak yanındaki gelire göre hesaplama yapılıyor bende onu yapmadım diye düşünüorum -
710 dig olamaz o hesap mamüllerle ilgili. işçi ücreti mamülün bünyesine girmez ki.
-
@maldırık hocam vuk madde 314 aynen şöyle siz nerden çıkardınız: Arazide amortisman :
MADDE 314. — Boş arazi ve boş arsalar amortismana tâbi değildir. Ancak:- Tanm İşletmelerinde vücuda getirilen meyvahk, dutluk, fındıklık, zeytinlik ve güllüklerle incir bahçeleri ve bağlar gibi tarım tesisleri;
- İşletmede inşa edilmiş olan her nevi yollar ve parklar; Amortismana tâbi tutulur.
-
@De_lorean 0.4 vardı eminim
-
@ucanizmirli muhasebe hocama simdi sordum cevap 549 degil diger gelir ve kar olacak
-
Bugün açıklanmayacak demeleri saat 12 den sonra da açıklamayacak anlamına mı geliyor 12 den sonra Salı oluyor malum
-
@hayde35 o zaman cevap arazi diyebilir miyiz
-
@kpssa kanun yararına bozmada temyiz olarak değişti o soru hatalı bence cevabı yok
-
@angarabebesi hocam cevap özel fonlar olacak. Kanunda gördüğünüz gibi özel fon ayrılmaz diye bi hüküm yok. Bi arkadaş forumda öyle bi şey yazmış o yüzden kanuna baktım
-
@hayde35 hocam Google da uygulanışı hakkında yazarsan smm lerin yorumlarıda var bu konuda bir bak
-
@reagan ne güzel bir tahmin inşallah daha da düşer
-
@hayde35 özel fon zaten amortisman uygulaması için kullanılıyor amortisman ayrılmayan bir kalemi bu hesapla ilişkilendirmek?
-
Hem özel fonlar hesabı 3 sene içinde yenilenen makinanın anortismanı ile kapatılmazsa yine olağandışı gelir karlar hesabında kapatılıyor.
-
Yahu muhasebe hocam diger olagandisi kar dedi cevap niye tartisiyonuz hala
-
@James-Buchanan soruda soyle diyordu uretimde calisan iscinin ucreti diye yanilmiuosam neden dig olmasin ki
-
Boşa tartışıyorsunuz gib yine kendine has soru sormuş özel fonları kabul ederse kimse şaşırmasın