2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Kutyler Eğitimdeki arkadaşlar bilgi almışlar hocam.
-
@Duesenberry O zaman çarşambayı bekleyelim hocam paylaştığınız için teşekkürler
-
Yürütmenin durdurulmasi sorusunda cevap neydi
-
Diğer olağandışı çalışma mantığı ile değer artışı nasıl bağlantı kurdunuz
Ve gini kat sayıda 0.5 den düşük var mıydı ben onu merak ediorum -
@evy06 evet erzurum benim de...inşallaah 80'ini geçmez...
-
@Duesenberry yapmayın ya hu çok üzüldüm kazansam da kazanamasam da açıklansaydı keşke bu durumun stresi çok farklıymış
-
@James-Buchanan danıştayın temyiz makamı olarak baktığı davalarda yürütmenin durdurulmasına itiraz edilemez yaptım ben
-
@James-Buchanan Tam yargı davalarında yürütmenin durdurulmasına itiraz edilemez şıkkını işaretledim ben
-
@De_lorean yenileme amaciyla satistan dolayi ortaya cikarsa sadece yeni duran varligin amortismaninda kullanilabilir.
-
@Duesenberry 2 gün çok zor geçecek şimdi. Teşekkürler bu bilgi için
-
@Grimmjow daha önceki sorular tarzında ağırlıklı bir sınav olsaydı size katilabilirdik ancak sınav zaten o mantıkta tuzakli olduğu için size katılmıyorum hocam
-
Şu anonim limitedli sorunun cevabı ne izin tescil etme falan diyordu
-
@Ülkü Danıştay daireleri arasında yürütmenin durdurulması kararına itiraz idare ve vergi mahkemelerinde oluyor bende tam yargı davası diye olan şıkkı yaptım
-
@ucanizmirli Hapis hakki nedir ya surekli bi hapis hakki diye soru gezio ortada ben mi rastlamadim bu soruya
-
Arkadaşlar tavan fiyat olmuycak mı ?o sonuçta tavan fiyat tüketiciyi korur taban fiyat üreticiyi. Biri bunun açıklamasını yapabilir mi?
-
@mahmut8728 aeg yi etkilemez sorusu vardı
-
@figenkar monopol piyasası soruluyordu zaten tek satıcı var
-
Ctesi günkü müdürlük sınavı açıklanmadan bizim sınava başlamayacaklar bile. Kesin bilgi. Yani çarşamba duyumu doğru.
-
@kahkullu hım o yüzden taban diyorsunuz. Ama yine de çeldirici bence
-
arkadaşlar yetki ve imza devri sorusunda yetkiyi devralan makam değişirse yetki devri sona erer diye bir şık hatırlıyor musunuz.ben bunu işaretledim yanlış diye