2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kahkullu soruda ne soruluyordu ?
-
@hayalimsgk hocam aciklama yapmasinlar bence.okudukca kanım donuyor resmen.arazi deyince bunlar dutluk anliyor.
-
ankara kaca düşer ankaraci arkadaş hepsini mi yaptiniz bisey deyin
-
@mehlikasultan ayırt etme gücünü etkilemez diyordu cevap hapis cezası
-
Sermayenin net değeri sorusunu çözen ve emin olan soruyu hatirlayaniniz var mı arkadaslar?
-
@wagner anıl hoca 120.000 bulmuş facede dönüyodu çözümü
-
@nitrogb ne yaziyoruzda aratiyoruz tam adini yazabilir misin ya da link de olur zahmet olmazsa
-
millet çılgınlar gibi soru tartışmaya devam ederken haftaya çarşambaya bile açıklayabilirler- iki üç kişi düşmüş sonucun peşine sadece.
hayırlısı. sabretmekten sabır taşına döndük! -
-
@işsizdegree artık bende bu yıl için her şeyi bekliyorum...çıkmaz ayın son çarşambası olmasın yeter o kadar alıştırdılar yani ...
-
@mehlikasultan aşırı derecede sıkıldım artık! gelmeyen ilanlardan, günlerce açıklanmayan sınav sonuçlarından, defalarca elenilen mülakatlardan sıkıldım!
sabır sabır sabır tamam da bu kadar stresi psikolojim kaldırsa vücudum kaldırmıyor artık!!!
çok yoruldum, inşallah uzun süredir kurum sınavları ve kpss ile boğuşan çok istemiş ama bu süreçte çok yorulmuş kardeşlerim kazansın öncelikle! -
@kpssa yahu adam yillarin muhasebe hocasi. Soruyu attim ben diger olagan kar yaptim dogru mu dedim a sikki 549du dedim. Dogru amortisman yoksa ozel fon da olmaz dedi. Ben de tamam dedim dah ne deyim ?
-
@nitrogb arkadaşlar ben facebook kullanmıyorumda bana nasıl 120 çıkmış anlatabilirmisiniz
-
@TugayÇ Boşuna uğraşıyorsun birader gib 2+2= 5 dese kimse değil diyemez kafalarına göre takılırlar
-
@ShankS haklisin da sorunun dogru cevabi 649 gib 549 derse ben bilmem
-
-
@işsizdegree zaten çok meşekatli olan sürecimiz bu yıl hepimiz için kat kat artarak yıprattı bizi...2016 kesinlikle unutulmayacaktır...Rabbim emekleri boşa çıkarmayacaktır ...Hepimiz hakkında en hayırlısını diliyorum.. sonuç sürecini de atlatalım bir an evvel
-
@nitrogb bunun devami var ama sonra sorunun tam halini yaziyorlar hocaya o zaman cevap 100000 diyor
-
@reagan hocam o doğru. hangisi yanlıştır diyordu.
-
@TugayÇ bilmiyorum onu kardeş bakmadım orasına banada arkadaş göndermişti