2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@istatistikçik kardeşim herkesin kafası karışık açıklansa iyi olcak artık stres olduk hepimiz ve bu hepimizi kötü etkiliyor en azından soruları ve cevaplarını açıklasalar iyi olacak
-
Emekli aylığı dolaysız iken,yaşlılar için otobüs kartı dalaylı olmaz mı?
-
@vmyveyagtbmy Sanırım liste halinde değil http://sinav.gib.gov.tr adresinden herkesin şifresi ile öğreneceği şekilde yayımlanacak o yüzden süreç uzamış olabilir. İnşallah bir an önce açıklanır, herkes çalışmasına geri döner.Kpss var daha yol uzun
-
@reagan soruyu tam olarak hatırlıyo musunuz? Yazar mısınız tam olarak?
-
Net olarak ne zaman açıklanacağı hakkında fikri olan var mı ?
-
Bence 72 73 üzeri mülakatta
-
dolaylı dolaysız tartışmasına son verelim destekleme alımı diyenler haklıymış emin olmadığım için çok da tartışmaya girmemiştim zaten
-
-
@economistic sen bnm tartışmaya girmiş halimi görmemişsin o zaman
-
-
@istatistikçik geçen sene liste halinde yayımlandı ouanlarda ertesi gün tc nle girince belli oldu
-
@mahallesnafi bu dediğiniz tarafların dilekçeleri cevap verme süresi.. İdareye verilen savunma hakkı süresinden bahsediyor
-
hangisi düzenlenmesi zorunlu belgelerden değildir diye soru vardı. hakediş belgesi ile günlük müşteri listesi arasında kalmıştım. günlük müşteri listesini işaretledim ne alaka diye ama meğer oteller için zorunluymuş. cvp hakediş belgesiymiş
-
Hiç kaçış yok o soru hatalı.Destekleme alımı demek mesela devletin fındık üreticilerinden satamadığı fındıkları uygun fiyatla alması.Bn dolaysız diye düşündüm bu yüzden.Ama yeşilkart paso uygulaması dolaylı olur.Mesela 2012 kpssdeki soryda tüketiciler için sormuş o dolaylı olur
-
-
gib de çalışan bi arkadaş liste dedi. ama bilmiyorum.
-
@guyguy ben o soruyu şöyle yorumladım. Devlet direk yardım yapmak yerine tüketici gibi satın alarak(dolaylı olarak) yardım yapmış elinde kalmasını engellemiş oluyor
-
@James-Buchanan sonuclara ne zaman diyo hocam
-
@ucanizmirli 2 gün mü...bugün açıklanmayacak mı? kesin bilgi mi
-
@economistic şimdi baktım iki kere kontrol ettim 8 yanlış 2 muallak kalanlar doğru. Ben daha önce 9 yanlışı nsl hesapladım onu bilemedim ama en güncel olarak bu çıktı