2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Likitide tuzağında lm oynamaz hepsini talep ederler olacak
-
Ya tahmin ettim parayı ellerinde tutarlar diye. Sonra para arzı eğrisi çizdim dik. Onu sağa kaydırınca olanlar oldulm ile ıs nin kesiştiği yerde faiz düşmüş oldu
-
@safiTÜRK69 ben dün açıklanır demiştim ama açıklanmadı yarına kesin gibi ama gibin işleri belli olmaz bakalım
-
ARKADAŞLAR, şimdi muallak da olan 2 sorumuz var değil mi Özel Fonlar, 100.000 Net sermaye değeri ve savunma süresi...bunların cevapları kesinleşti mi ?
-
Özel fonlar muallakta değil ki kanun maddesi var özel fon olmaz diyo
-
@Priss Hocam, açıklanma konusunda Çarşamba duyumu var
-
@slhylmz ayet var ayet
-
-
@mehlikasultan en geç Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece olur. Duyum sınavların okunduğu yönünde puanlar da düşükmüş diyor üstat ama kaç olduklarını sormadım etik olmaz ama 2015 e göre baya düşmüş
-
@Priss hadi canim bari en yuksegini sorsaydi be ustat
-
@economistic teşekkür ediyorum cevap için
-
Bildiğim şeyi yanlış yapmışım.O para arzına gitmiş kafam.Bu hukukta bir soru vardı şirket sonlanması.Müdürler vs. şık vardı.Onu hatırlayan?
-
@TugayÇ yok dostum ben sormam sorsam da üstad söylemez Zaten etik olmaz belki yanlış okuma vardır bilinmez kesin sonuçlar olsa açıklar gib hemen ama üstünden defaatle geçiyorlar
-
@Priss eyvallah ama gece gece iyi oldu bu haber saolasin
-
-
@Priss Hadi bakalım heyecanlıyız, strestliyiz, umutluyuz...
-
@Pigou33 cevabı müdürler olacak diyorlar bn iflasın açılması yaptım
-
Kapitalizasyon sorusu 100bin. pareto maliye yazarı çözmüş.
-
arkadaşlar müteselsil borçlulukla ilgili bi soru vardı onu unuttum soruyu ve şıkları tam hatırlayan var mı
-
@Merve90 Facebook ta 2017 guy antalya grubu var orada konuşuyoruz