2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bakalım Ankara kaçla kapatacak acaba
-
arkadsalar ne zaman acıklanacak bı duyum var mı
-
@kpssa ben büyüme sorusunu salladım desem yeridir. O yüzden o soru hakkında birşey diyemeyecem hocam
-
illerin kapattığı puanlara yakın puanla kapatacaktır tahminimce kurum sınavı.İstanbul 75'lere düşmesi sürpriz olmaz
-
@Obra Bunu söylemeniz banada iyi geldi : ) bakalım herkes için hayırlısı olsun artık şu saatten sonra ne desek boş.sorularıda işte tam soru sayısını çıkarabilmek için sordum ilk gün çok bakmadım bilerek o yüzden
-
@Stigltz tamm hocam zaten sayımıda yanlış yapmışım şimdi bi arkadaş soruyu söyledide sınav anında ben bütün bütün eklemişim o yüzden o soruyu yanlış kabul ettim
-
Ne zaman açıklanacağını arayıp öğrenen var mı
-
@kpssa aynen hocam bende yanlıs olarak değerlendirdim
-
@guyan-gelmiş inşallah öyledir çünkü adaletli olan o
-
İllerin 75-80 arasında kapatacağını düşünüyorum benim de 75-79 arası bi doğru var gibi çünkü Hatta 74-73 leri gören iller de olacaktır şahsi fikrim ,niye bu puan yorumunu yaptım bnd anlamadım ama kouşacak kimse olmayınca çevrede yazayım dedim
-
84 ezber sorularıyla geldi geçen sınavda yüzde 20 den fazla değildi aynı sorular bu sene İstanbul özellikle keskin düşüş yapacak inşallah güzel olur
-
Ne zman aciklanacak bu sinav gecen sene gece acikladilar 2 gun oldu ne bicm bir is.
-
-
İzmir için yorum yapan var mı? kaçla kapatır?
-
@De_lorean işte o ezber sorularıyla 84-85 en yüksek İstanbul 75 falan diyorum ben konya da düşsün bu arada bn konyacıyım
-
@hobbes kpss'den 76-77 almış imece'den başka bir şeye çalışmamış çok kişi varsa bayağı düşer puanlar(benim bildiğim bayağı bir kişi var) sadece imece çalışan büyük çoğunluk vardı. kpss denemeleri çözün demiştim birçok arkadaşıma. dinlemediler ben risk alıp kpss'ye yönelik çalıştım. ama ben de patladım
-
Ustadlar bir sorum var; Hapis sorusu , Sulh hukuk sorusu ve def i sorularini hatirlayan var mi ? Nasil sorulmustu bunlar
-
@pyle defi resen di sulh hukuk iflas yetkili organları
-
@pyle ayırtim gucunu etkilemeyen - hapis
Icra iflas ana organi degildir-sulh hukuk
Defi sorusu değil ama cevap - hakim defiyi resen dikkate alır vardı ve yanlışı soruyordu
-
@fatoship 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz ya kimseden duymadığımdan söylemeye korkuyordum İlk defa sizden duydum .doğru olma ihtimali yok mu ki
var. çünkü şu an muallakta olan soruların başında geliyor, hala %25 şansımız var