2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@priss nerden öğrenmiş???
-
burasi da uyanik dolmus. adam gelmis belki olaganustu yolda itiraz şıkkını isaretlemis, kanun yararina bozma diye birsey yok o kanun yararına temyiz oldu diyerek herkes icin dogru kabul edilsin diyor bu sekilde alakasiz şıkkı isaretleyenin de doğru kabul edilecegine hic iptal edilmesin daha iyi.
ayni sey diger ihtilafli sorular icin de gecerli. insallah sadece celiskili şıkları isaretleyenlerin doğru kabul edilir. haybeden oyle dogru soru yazılmasın kimseye..
-
@Hipokrat hocam 78 79 u nere için dediniz anlayamadım da
-
@2016mağduru iptallik durum var mi hocam ya bence uok cunku iclerinde adi degissede o belliydi yani. catladik hepimiz valla artik.
-
Şirket tedrici olarak kuruluyodu ya o soru çoğunluk ödenmemiş sermaye ihraç primi yapmış onu diyorum.Kanun yararına bozmada artık kaldırılmış falan diyolar sınavdan önce farkettiyseniz Dedimki en iyi İDARİ YARGILAMA USUL dersi için kaynağı sormuştum.İyuk hiç yapamıyorum.Kpss için ne yapılabilri bu saaten sonra
-
@umudumol kanka en yüksek kapatan il o şekilde kapatır dedim hangi il olur bilinmez sesli dşnyrm yanı fikrim bu yönde
-
@by123 valla uyaniklar habire mesaj atiyor diye biliyorum sorular iptal edilsin, herkesin dogru kabul edilsin diye. bir de herkesi orgutleyip baskalari da mesaj atsin diye ugrasiyorlar. hayatta mesaj atmam.
-
@hobbes biliyorum gümrük doğru ama eğer dış ticaret deseydi sanki ben de gümrük yapardım o yüzden aklım karışık:(
-
@çapkın tamam o zaman böyleyse öyle olsun.ben kurum sınavı diye biraz farklı yaklaşmıştım sonuçta iflas ve tecil iki şıkta doğrı ve bunun dışında işaretleyenin bunu bilmediği kanısına vararak o şıkları yapanların hakkı olduğunu düşünmüştüm ama bu seferde iflas işaretleyenin tecili tecil işaretleyenin iflası bildiğini ayırt edemeyebilirler.herkes için haklı olan olsun
-
@guyguy kanun yararina bozma kaldirilmadi , sadece bozma kelimesi temyiz oldu.
-
@Hipokrat anladım dostum sagolasin
-
Daha önce de guy sınavlarına girdim böyle sınav görmedim şuan kime sorsam en az 20 yanlışım var diyor 83 net yapanı görmedim ins tüm iller 73 74 gibi kapatır
-
@guyguy 501 borçlu 500 alacaklı sonrada bankalar borçlu 501 ve 520 alacaklı olacak. yanlış mı?
-
Hisse sendi ihraç geçen mi doğru
-
@De_lorean kâr yedeği olacak hali yok.
-
tam yargı davası diye bir cevap var mı?
-
@2016mağduru Size o kadar katılıyorum ki.hocam bilmez ama ben onu hukuk mezunu hocama sordum.uygulamada aynı olduğu için doğrudur dedi.umarım gib gerçekten hakkaniyetli sonuç verir
-
@James-Buchanan yok tartışınca merak ettim neti tartışıyorsunuz bende merak ettim ödenmemiş sermaye peşin ödenen sorular karıştı
-
ya sınav açıklansada rahatlasak nedir bu artık insanlar yeni bilgiler üretmeye başladı.kan davasına dönecek neredeyse...
-
@De_lorean tam yargı davası diye bir cevap var mıydı. tam yargıda y.d. verilir diyordu. hangisi yanlıştır demişti soruda.