2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Sistem değişikliği ve ilana dair gelen bilgiler şu biçimde dostlar;
Sistem değişmeyecek. Normalde Aralık ayında öngörülmüştü bu ama o kadar çok şey girdi ki araya bu alımda sistem aynı kalacak dendi gelen bilgide. Sonraki alımlarda muhtemeldir öngörülen yeni sistemin uygulanması.
Ek olarak Pazartesi ilanın geleceğine dair bir şeyler de geldi bize. Haftasonu gelmeyecek gibi.
-
Ha malumlar ha mazlumlar aylar öncesinden böyle ciddi bir haber yapıldıysa bir sebebi olmalı malumlar dediğiniz de büyük bir platform bir dayanağı vardır
-
@guycu355 Malumlar büyük bir platform ama öğretmenler için çalışan bir platform. Yukarıdaki arkadaşın gönderisinde de görülen açık ve net durum bu.
Ek olarak sistem değişikliğine dair duyuruyu biz de yaptık, 2016 Aralık alımı vesilesi ile yeni bir sistem öngörüldüğünü belirttik. Ancak işler değişti. Bu alımda %90 aynı sistem geçerli olacak gelen bilgi bu yönde.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz peki kaynak nerden
-
@paretowilfredo her sınavı bu yildan actirirsak seneye hangi sınava girecez.puanimizi yükseltmemizin ne faydası olacak.
-
@pierson samsun kac kisi alir kacla kapatir bilmiyorum ama cok istiyorum yazmayi daa bu korku yazdirmayacak sanirim
-
@guycu355 Kardeşim bizim meclisimizde kaynak biziz. Zamanla tanırsın inşallah.
-
@paretowilfredo Reis biz bu gece için hazır etöiştik kendimizi.
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@guycu355 Kardeşim bizim meclisimizde kaynak biziz. Zamanla tanırsın inşallah.
Tamam reis
-
@diyar Fikrinle sorunum yok dostum. Tarzınla sorunum var. Burada GUY sınavı bekleyen ve hiç saygısızlık etmeyen 95 puanı olan dostlarımız da var bu 1.
2.olarak; 2016 yılı tek yıl sınav geçerliliği ile bir sınavı haketti bu açık ve nettir. Alınan kişi sayısı ile puan ile bekleyen kişi sayısı arasında uçurum var. Bu son bir jest olarak bu insanların hakkıdır. Çok iyi puanlarla bu işe talipsen, zaten KPSS sonrası çok sayıda merkez kadro açılacak. Onlara girersin.
-
Daha önce haftasonu ilan geldiği oldu mu
-
@karakalpaklı Valla daha taze bir haber kardeşim bu. Bir büyüğüm ayrıntıya girmeksizin dönüş yaptı. Ayrıntı vermeyeyim ilan pazartesi gelecek görürsünüz orada dedi tamam dedim ben de üstelemedim.
-
Haftasonu 1 asır gibi geldi gözüme
-
@TugayÇ Gelecek sınavlar için bilgi lazım olacağını düşünerek bunaltamadım kardeşim adamı. Az daha sabır gene biz haber almaya çalışıyoruz ama en geç inşallah düğüm pazartesi çözülecek.
-
@paretowilfredo Bıçağı böğrümüze az saha sok reis. Daha kolay ölürüz acı çekmeden.
-
@karakalpaklı O zaman senin kanaldan yanıt vereyim kardeşim. 'İnsaflı olanlar bıçakla öldürür, Çünkü bıçakla ölen, çabuk soğur.'
-
@paretowilfredo yani pzartesi resmi gazetesinde mi
-
@paretowilfredo yok hocam sana birsey dedigim bana simdi bu bilgiyle o 2 gun 1 asir gibi gelir saniye sayarim
-
@miss-smith ilan pazartesiye öngörülmüşse gönderilmiş yayıma hazırdır diye düşündüm. Resmi değilse de dpb ye gelir. Resmiyi de takipteyim ama
-
@paretowilfredo paretoya kaynak sorulmaz bu işlerde kaynak paretodur her daim.