2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paretowilfredo pareto dpb 00.00 san sonra güncelleniyor ya şimdi 3 nisan pazartesi 00.05 ten itibaren mi
-
@miss-smith pazartesiye mi kaldık şimdi ya
-
deneme 2-3
-
@yesilkördek şimdi oldu. hoşgeldin
-
@ddguy nasıl bir ilanmış bu yaaa
@paretowilfredo her akşam dpb bekleyişimizi biliyorsun
3 Nisan pazartesi 00.05 mi
4 NİSAN SALI 00.05 mi -
@karakalpaklı çok teşekkürler
-
@yesilkördek Hocam deneme 1 2 diye başlık açmışsın. Deneme sınavı varsandım bi an.
-
hani birisi bugün demişti. nerde o kişi. o da cevap versin.
-
@miss-smith Pazartesi gecesi pazardan gelinen bence
-
@avocation @Priss demişti
-
@miss-smith @Priss kardeşim de bilgiye dayanıyor bence. İnşallah o haklı çıkar da biter bu çile artık.
-
@paretowilfredo tamam 3 nisan pazartesi 00.05 ten itibaren dpb cevabını kabul ediyorum.
-
Sistemde bi değişiklik var mi peki
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@miss-smith @Priss kardeşim de bilgiye dayanıyor bence. İnşallah o haklı çıkar da biter bu çile artık.
@paretowilfredo hiç bu kadar zorlu ilan süreci oldu mu ? Başka kurumlar yada gib
-
@totti teşekkür ederim @karakalpaklı yeni üye oldum aylardır üye olmadan takip ediyordum ,kullanmayı başaramadıysam ses çıkarmadan takip edebilirm. anlamadığım bir eksi muhabbeti var,eksilenmek istemem yok yere
-
@miss-smith Bu yıl ilk kez bu kadar kapalı yapı. 4 kişi net bilgiye sahipti ilan gelene dek ilanın geleceğinden. Geri kalanlar da ilanı bilseler dâhi sustular. O nedenle en zoru buydu sanırım.
-
Dostlar hukuktaki değişiklerle ilgili ne düşünüyorsunuz sınavda çok sorarlar mı sizce ?
-
Hazır olan şeyi neden bekletiyorlar çok ilginç gerçekten. Bu kadar insan merakla bekliyor
-
@halilhy özellikle anayasa hukukunda secimden sonra sorularda büyük değişiklik olur mu acaba,süreçte kısa olacak umarım cok sorulmaz
-
@Priss burdamısın?