2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Adam yılların tecrübesi yeminli mali musavir bir çok zor sınavlara girip çıkmış kitap yazmış dediğine hala itiraz edenler var anlamıyorum
-
Gençler Allah aşkına bırakın artık. Dayanın en geç yarın açıklanır.
-
ymm olan adam özel fon olmaz diyor.
-
@James-Buchanan cevap ne şimdi son olarak
-
@umudumol olağandışı
-
@Pigou33 bende öle düşünüorum zira 0.5 deyince dedim gelire göre hesap ettiler dedim ben o kadsr kafayı çalıştıramadım die:)
-
@James-Buchanan olağandışının çalışma şartlarına bakarsan o da karşılamıyor
Bu mal kurum özel fonu sormak istedi ama elinde patladı bence çünkü olağandışının böle bir mantıkta kullanılması gibi durumu karşılamıyor -
Bende bu soruyu özel fon yaptım,düz mantıkla yenileme ve duran varlığı görünce özel fon yaptım geçtim ama arazi olduğu için düşünmek gerekiyormuş soru üzerinde olağandışı gelirdir cevap kesin..
-
Müdürlük geldi bakalım bizimki ne zaman gelecek.
-
@De_lorean 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@James-Buchanan olağandışının çalışma şartlarına bakarsan o da karşılamıyor
Bu mal kurum özel fonu sormak istedi ama elinde patladı bence çünkü olağandışının böle bir mantıkta kullanılması gibi durumu karşılamıyorBence soru iptal edilmeli
-
Ya arkadaşlar aynı sorular tekrar tekrar soruluyor , herkes kendi cevabını aklamaya çalışıyor, neden öyle yaptığını yazıyor. Birkaç sayfa önceye giderseniz aynı şeyler yazılmış zaten. Acaba duyum filan var mı diye giriyorum ama sayfalarca üst üste o soru ne bu soru ne ... internete yazsanız bile çıkacak şeyler bazısı insaf yahu!
-
@De_lorean şöyle bişey var bu soru hocaya doğru aktarıldı mı ki? Aynı hatayı vergi kapitalizasyonundada yaptılar çünkü yanlış aktarmışlardı hocaya hoca sonra 100000 dedi cvba
-
Açıklanacağı yok ama insan bekliyor ışte
-
@kpssa 100 bin mi o soru:)direkt yanlış demiştim eminsiniz dimi agam bizimle eğlenir demeyin sonra
Bende amcam arkadaşım smm biz özel fona atarız dedi ben sorunun kökü özel fon sormak istediklerinden bu salak kurum düşünememiş arazileri dedim -
Biz bi ara goy goy yaparken bize gidin baska yerde yapin goy goyunuzu diyenler vardi ya simdi benim de bu soru tartisanlara gidin baska yerde tartisin diyesim var
-
Telefona program yükledim gib sınav Duyuruları sayfasında değişiklik olunca sesli bildirim atıyor. az önce bi değişiklik oldu ama müdürlükle alakalıymış.
-
@James-Buchanan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Telefona program yükledim gib sınav Duyuruları sayfasında değişiklik olunca sesli bildirim atıyor. az önce bi değişiklik oldu ama müdürlükle alakalıymış.
Hay sen çok yaşa Hocam, 2016lilar olarak çıldırdık iyice.
Geri sayımlar, bildirimler falan -
Neymiş o program ? @James-Buchanan
-
@De_lorean benim bildiğim bu hocam hoca sonra tekrar çekip atmış soruyu.yanlış olmasın yine sonrasında takip etmedim ben öyle gördüm o gün.kesin o demiim çünkü takip etmedim sonrasında.kendimde sınavda 100 000 yaptım.demek istediğim bu hocalara nasıl aktardıkları önemli soruları.
-
100 bin mi80 mi 120 mi konuyu tekrar hortlatıyorum