2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bu 4t denemelerini çözen arkadaşlar çıkan soru oldu mu acaba
-
açıklanınca yazın hemen. sonucuma bakayım önce demeyin.
-
@nitrogb sanki vardı gibi gelior :)uyduruyoruz herhalde 0.4 var mıydı die
-
@De_lorean yoktu kardeşim 0.4 zaten büyükten küçüğe doğru sıralamışlar sağolsunlar
-
-
Listenin bugün açıklanma ihtimali??????????
-
@Hipokrat ben de bu soruda yetkiyi devralan makam değişirse yetki devri sona erer diye bir şık hatırlıyorum.bu yüzden bunu işaretledim.böyle bir şık var mıydı
-
@slhylmz çıkan soru var mı kontrol etmek lazım emin değilim ama muhasebede çıtayı çok yükselttiler. ben baya çalışmıştım ona muhasebede çoğu sorum doğru.
-
@toldado 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Hipokrat ben de bu soruda yetkiyi devralan makam değişirse yetki devri sona erer diye bir şık hatırlıyorum.bu yüzden bunu işaretledim.böyle bir şık var mıydı
Bende o şıkkı yaptım. Zaten en mantıklı cevap o şıktı
-
@kpssa aynı şık dostum bunu işaretlediysen rahat ol.
-
Basım hatası falan yoksa en alttaki ve en düşüğü 0.4'tü dönüp tekrar okumuştum.Enteresan bi şekilde herkes en alttaki şık olduğundan hem fikir ancak cevaplar farklı
-
@toldado kanka işte doğru olan oymuş galiba herşey birbirine girdi bende
-
Herkes 0.5 diyince hesap ederek yaptı die sandım ben 0.4 ü gördüğümü hatırlıyorum ama bilmiorum
-
Bugün için duyum alan var mı
-
@O'connor bu sık a grubundaki a sıkkı degil mi Bende en sonunda tamamen kayisi kopardim
-
kâr Yedekleri geçmiş yıllarda karları sorusunu hatirlayan var mi
-
Arkadaşlar bu B kitapçıgında likitide sorusunun cevabı hangi şıkka denk gelıyodu .
Şıklarda 1/3 var mıydı ? Ben o sorunun cevabını galiba 1/3 yaptım -
@OFLU61 d şıkkı olduguna eminim ama 1/2 mi1/3mu emin degilim
-
@safiTÜRK69 dostum en azından sen birşey söyle sonuçların açıklanmasına yönelik öngörün nedir.
-
açıklansın artıkkkk... yemin ediyorum beynimin içine girmiş bir fare gibi kemiriyor kpss ye çalışmıyorum o derece.