2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Forumda donen muhabbetlerden bildigin umudumu kayip ettim olmıyacak gibi hissediyorum valla
-
Arkadaşa açıklanır ve listede olursam ara beni dedim. Açıklanmadikca listede yokum aramıyor gibi düşünüyorum
-
@Fabrizio hayırlısı olsun hepimiz için ama umarım yüksek kapatmaz çünki KPSS de düşuk kapatmıştı ve çok sevinmistim
-
@hobbes insan hiçbirşeye doğru düzgün odaklanamıyor
-
@kpssa aynen valla gecen iyi kötü puan aldik bu sene oda olamayacak
-
Bu saatten sonra açıklanmayan her saat için iller 0.1 puan düşmeli bence çektiğimiz stresin karşılığı bu olmalı
-
@Grimmjow 2016-2017 guy adaylarının çilesi için söylediğin düşüş çok çok çok az
-
Ders çalışmak hiç bu kadar zor olmamıştı...
-
@burcuburcu hadi senin için 0.3 olsun daha fazlası kurtarmaz valla
-
ders çalışmak mı? en son guya gırmeden oncekı cuma çalışmıstım
-
-
pc nin ve telefonun başına kitlenmiş durumdayım. bir burayı takip ediyorum bir gib duyurular sayfasını. bu sessizlik beni çıldırtacak.
-
sabah müdürlük için tc kimlik no ile sorgulama açıldı. tek değişen şey buydu.
-
@Alperiniz inanır mısınız gidiyorum çıkıyorum şuradan sonra 2 3 dakika sonra yine buradayım yada gib sayfasında.İnsan hiçbirşey yapamıyor
-
Sınavdan sonra ortalama olarak telefon konuşmalarım.
14 Mayıs pazar: valla bilmiyorum nasil geçtiğini, gecen senelere göre farklıydı zaten bu gece aciklayacaklarmis öğrenmiş oluruz. Onadan cevaplara bakarak moral bozmayalım.
15 Mayıs Pazartesi: yo bakmadim doğru yanlış olayina bugün aciklayacaklarmis zaten. Öğrenmiş oluruz. Allah'tan cok bekletmiyor GİB
16 Mayıs Salı: ya müdürlerin sınavı mi ne varmış. Onunla uğramışlar. Ondan bugüne sarkmış. En geç gece saatlerinde açıklayacaklarmiş
17 Mayıs Çarşamba: inan bilmiyorum. Açıklamayacaklar galiba. Var bir şeyler ama. Hayirlisi artık. Ya ararım tabi seni açıklanır aciklanmaz.
-
İlerde çocuklarıma bu çektiğim çileleri aktaracam ve buradaki insanlar işe girdiği takdirde o işin kıymetini daha iyi anlayacaktır Allah herkese hayırlısıyla gönlündekini versin
-
@kpssa benım pc hep açık.kapatamıyorum bile. uyuyorum sık sık uyanıyorum gece de
-
Arkadaşlar dün bi arkadaş bi program paylaşmıştı gibden ileti geliyormuş bişi olduğunda appstore da hangi program bilgisi olan var mı ?
-
@Alperiniz bnde öyleyim sabah erkenden uyanıyorum.En sonunda bi arkadaş bi program paylaşmıştı onu sordum az önce yoksa bakmaktan bitap düştüm onu yükleyeyim bari ama yine bakarım ben : ( Siz biliyo musunuz hangi programdı?
-
Arkadaşlarım bile artık kazanamadın da söylemiyon demi moduna girdi açıklayın şunu artık