2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Dikkat ettim de herkes kendi cevabını doğru kabul ettirmek için herşeyi yapıyor. Ben sadece bana söylenen bişeyi söyleyeyim. Kimseyi görmedim sadece söylendi. Sınav kağıtlarımız bir kattaymış ve oraya belirli kişiler dışında kimse giriş çıkış yapamıyormuş. Giriş çıkış yapanlar da bilgi vermiyormuş. O yüzden ortaya çıkıp sallayanlara inanmayın. İller açıklanır sallar. İller sıralamasında sallarlar sınava gireriz sallarlar. Cevaplarda dayanak yok sallarlar. Midem bulandı artık. Kusura bakmayın ama inşallah böyle insanlarla iş arkadaşı olmam.
-
@wagner sen yetkili bir abiye benziyorsun o sorunun cevabı 100000 kendilerini yeseler de 100.000 yemeseler de asıl şeyi sorayım sana bu sorunun cevabı ıpotekli borç senedi değil mi teminat senedi olarak kalmista orda ipotekli borç senedi ne zamandan beridir ttkya göre kıymetli evrak sayılıyor medeni kanına göre kıymetli evrak değil mi. Bak ilk defa birşey soruyorum sorularla alakalı linç etmeyiniz:)
-
Gibi tanıyan birisi olarak hakkında ihtilaf olan ve doğru sayılacak aslında gibin sormaya çalıştığı soruların geçerli olacak cevapları
Teminat senedi
Özel fon
Müdür
Tecil
Gib öyle derin sorular sormaz dostlar özel fon sorusu gibi aslında ona amortisman ayrılmaz o yüzden özel fon olmazı düşünecek bir durumları olduğunu düşünmüyorum o yüzden derin düşünmeyin
Benim şahsi fikrim tabi bunlar bir yerden duyduğum birşey Yok -
@ansızınbirilan hakim arkadaşa kanunu iyiokumasını söylemişsin ancak yazdığın şey de onun dediğini destekler nitelikte kendi kendine çelişkiye düşmüşsün
-
@ansızınbirilan en alta borçlandığını zannederek deseydi doğru olurdu diyor yazdım. Yani esaslı yanılmaya düşerse isteyebilir dedim. Ama genel kural isteyemez şeklinde. Aynı istisna saikte yanılmada var ve ne diyor genel kural saikte yanılma esaslı yanılma sayılmaz ancak sözleşmenin temeli sayılıyorsa saikte yanılma esaslı yanılma olur diyor.. Ama tekrar ediyorum genel kural olarak saikte yanılma esaslı yanılma sayılmaz diyor
-
@malthusss bisey ifade etmek istiyorm bu dogru demiyorm ama su sekilde sormak istedi soru kanaatime gore ttkya gore kiymetli evrak egildir diye soruyordu. Teminat senedi hic bi yerde degil. İpotekli borc senedi ise ttkya gore koymetli evraktir fakat duzenleme alani ipotekli borc senedinin medeni hukuktur. Bize soru kiymetlimi degilmi diye soruyordu. O yuzden bu krmasa ciktigini dusnuyrm.
-
@istisna sınavdan sonra bende her şey çorba... ama yanlış hatırlamıyorsam, önceki dönem karı hesabını dönem karını hesaplarken kullandım...ama yanlış bilgi vermek istemiyorum çünkü o soru üzerine bayağı durdum...
-
Tamam peki sustum
-
@malthusss
bunu birisi paylaşmış. -
Hep duyum sınav mı konuşulacak dostlar gelin muhabbet edelim? Nasıl gidiyor hayatlar? Olurda guy olursanız beklentileriniz nelerdir?
-
Buralarda güzel sıcacık ve sinsi bir eksi tuşu vardı nereye gitti o
-
Yine başladık soru tartışmaya
-
@Lex-fori şıkta geri istemesi mümkün değildir diyordu. kanunda ise esaslı yanılmaya düşerse isteyebilir diyor.
-
@Priss atandigimi ogrendigim gun iki kutu baklava yaptirip hocalarimi ziyarete gitmeyi dusunuyorum uzerimde haklari cok. okulu da son kez gormus olurum istanbula gitmeden
-
@Priss 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hep duyum sınav mı konuşulacak dostlar gelin muhabbet edelim? Nasıl gidiyor hayatlar? Olurda guy olursanız beklentileriniz nelerdir?
Hayatlar kötü dostum. Her gün işte canım çıkıyor çok yoğunum. GUY olursam beklentilerim.... hele şu mülakatı bi geçelim de.
-
..........
-
@James-Buchanan benim saygıdeğer kardeşim bende onu diyorum son cümleyi okurmusun adam diyor ki vergi amorti edilmiş olur yani bu 80.000 verginin amortisman cevabı. Kapitilizasyon da zaten adam vergiyi ekarte edip yıllık irati faize bölüyor hepsi bu. Yani üst örnek cevabı arayipta bulamadığımız sonuç yardımcı olmuşsun teşekkür ederim
-
AÇIKLANDI yazısını gördükten sonra listede adınız yoksa hedefleriniz neler arkadaşlar? Paylaşalım
-
@SR Allah yardımcın olsun özel zor
-
@Priss umutmu kaldiki dostum