2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@umudumol her zaman umutvar oldum bu hayatta. Elimiz ayağımız tutuyor gözümüz görüyor sevdiklerim ailem arkadaşlarım yanımda umut Budur dostum
-
aldım elime leblebi.kalem ve kağıt.bır yandan yıyorum bır yandan sızın tartısmalara gore artı eksı koyuyorum bakalım ne galıp gelecek
-
@istisna yazdigin yazıya ...... aklım gitti bedenim yerinden cıktı ne büyük yazıyorsun
-
Allah izin verir atanirsam adak adadim kurban kesicem (hayvanseverler tartışmayı özele tasisinlar)
-
@Priss elbette haklısın ama moraller bozuk iste
-
@sınavstilisti eminim herkesin kurban adağı vardır ben dahil daha marjinal hedefler gelsin
-
@istisna 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
AÇIKLANDI yazısını gördükten sonra listede adınız yoksa hedefleriniz neler arkadaşlar? Paylaşalım
Yanımda olsa ağzına burnun yer değiştirmişti şimdi
-
Ben atanınca ilk başta annemin mutfak dolaplarını yaptıracam. Ta liseden beri oğlum işe başlayınca benim dolaplarımı yaptıracak diye konuşuyo.
-
Ne marjinali hocam 657li olsam şükür diyip yoluma bakcam @istisna
-
@mehmedoglu @ansızınbirilan yani kardeşim böyle ifadeler niye kullanıyorsunuz anlamıyorum herkes laf sokma derdinde.. İyi okusun kanunu falan.. Merak etme 500 defa okumuştur o arkadaş. İfadede esaslı yanılmaya düşmüş diyor muydu.. Hayır.. Hukukta böyle ifadeler çok demin yazdım..
-
30 dakika tarih-coğrafya bakıyorum 10 dakikada bir ise buraya,facebook'a bakıyorum Pazar günü sınav var çalışmamız gerekiyor ama işte insanoğlu o merak içini kemiriyor hiçbir şeye odaklanamıyorsun
-
@umudumol bozma dostum sen çalışmaya devam et guy olduğunda dailk maaşınla da annene güzel bir hediye al
-
Arkadaşlar kanunları başka yerde tartışalım biz burda hedeflerimizi paylaşıyoruz lütfen yani
-
Burada 4 gündür soruları tartışanların kesin olarak 76 -80 bandında puanları olup, öss-lys de 100-200 bin sıralama yapıp at bağlasan at'ın bile mezun olacağı unilereden mezun olduğunu düşünüyorum.
Yoksa bu kadar gereksiz bir tartışmaya girmiş olmazdınız. -
@karakalpaklı ne güzel ameller be kardeşim helal olsun
-
Sizinle tartışmak vakit kaybı olacak şimdi yolunuz açık olsun @Memnun-Kaygısız
-
@Priss 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR Allah yardımcın olsun özel zor
Eyvallah özel değil de. Yine de çıkmıyor zor bi işteyim.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ben atanınca ilk başta annemin mutfak dolaplarını yaptıracam. Ta liseden beri oğlum işe başlayınca benim dolaplarımı yaptıracak diye konuşuyo.
Hüzünlendirdin be üstad
-
@Memnun-Kaygısız siz hangi hayvanların mezun olduğu okuldan mezun oldunuz acaba merak ettim de?