2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Harun-Resid aynen hocam açıklanmış mı diye bakıyorum sonrası ben değil
-
@Fişek-MORGEN Kambiyo denetimi(döviz kontrolü),miktar kısıtlamalarının içinde yer alıyor.
-
@ucanizmirli O zaman sen ne diye kaç gün boyunca özel fona Doğru diyerek kendi doğrunu kabul ettirmeye çalıştin millete ?
-
Zeynel Dinler çıkmış sorularda 1370. sayfada GUY 2005 sorusunun cevap kısmında sübvansiyonlar tarife dışı araç kabul ediliyor. Nereden baktığınızı bilemedim. Kitaba itiraz edeni de ilk kez görüyorum. Gümrük Vergisi kardeşim direk ya cevap direk. Kurum ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez.
-
@fiscaldrag hımm eyvallah Hacim
-
soru tartışmalarını surat ekşiterek takip eden kardeşlerim sizleri seviyorum.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Annesine yardım için halı yıkayan var mıı
-
@holywind nerden aldınız duyumu hocam
-
Ulan 2-3 kişi ders çalışmak yerine kolaya kaçıp imece ezberledi diye soruyu iptale götürüyolar ya tav oldum arkadaş. Eminim ihracat diyenlerin %80 i diğer şıkları bile okumadan atladılar o şıkka. Baksanız orda koskocaman gümrük vergisi olduğunu görürdünüz bu tartışmalar yaşanmazdı
-
sorular tartışılırken ben
-
@hobbes Uzatmayalım sıkıntı yok da ezberden felan demen hoş olmadı seviyeli bir tartışma olmuştu güzel sonlanmadı yinede sağol cevap verdin ilgi gösterdin.
-
@snm0909 dağılsınlar diye dedim ses etme
-
Aradım sonuçlar için siteyi takip edin ne zaman olur biz de bilmiyoruz diyor ,tey allahım
-
@mayoz ben şahsına soylemedim ki sadece aradaki emek farki icin demistim.
-
@hayalimsgk bu saatten sonra özel fon tartışması yapmıyorum kardeşim kusura bakma dükkan kapandı
-
şimdi de imece ezberleyenleri aşağılama furyası başladı. biraz mantıklı düşünün son 15 sınav boyunca 40-50 soru tekrarlamış geçmişten. tabi ki giren herkes ezberleyecek. hepimiz ezberledik bunu eleştiren de sanki hiç bakmadı. sadece imece'ye çalışan da vardır. o da adamın tercihi, riske girmiştir. kimseyi ilgilendirmez.
-
@holywind kesin mi?ümitlerimiz oyuncak oldu da.
-
@Obra ya hepsi imeceden çıksaydı. Bu futbol maçlarına benzer kazandıkça sıkıntı yok yenildi mi.............
-
@holywind Bence siz daha dikkatli okursanız anlayacaksınız söylediğimi.Ben de gümrük vergisi yaptım fakat İhracat sübvansiyonu da ayrı başlıkta yer alıyor.Gördüğünüz gibi dış ticaret politikası araçları dört ana başlıkta toplanmış vaziyette.Gümrük tarifesi ve ihracat sübvansiyonları kendi başlarına birer araç konumunda.Bariz olan bir konuda kimsenin hakkına girilmemesi temennimiz.Yoksa ben de bilirim,bencillik edip benim yaptığım doğru demeyi.