2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
iller arasında taban puanlar arasındada öyle çok büyük fark olmaz en düşük kapatan ille en yüksek kapatan il arasında 2-3 puan oynar muhtemelen
-
@James-Buchanan ben bu sınavda sınavın sonuna kadar durdum hatta herkes durdu genel olarak kimse çıkmadı sınavın zor olduğu burdan belliydi:)
-
@friedman yok hocam 4 5 olabilir.
-
@Hipokrat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@justice 74-75 olmasa da olacağı 76-77 bnc
Inşallah dediğiniz gibi olur. Ben biraz daha kötümserim bu konuda
-
Ben de istanbulun 79 la 82 arasinda olacagini düşünüyorum
-
@lessismore antalya bursa???
-
@paretowilfredo Bu gece uyumayın desen ne güzel olurdu aslında.:)
-
@James-Buchanan sanmam ya hocam 82 puan alan birisiyle 78 alan birisi arasında çok fark yok inan geçen yıl ankara en yüksek kapatan ildi kurum sınavında 3 puan oynadı bursayla mesela
-
@friedman konya 81di ankara 85 arada 4 puan vardı.
-
@karakalpaklı Kardeşim şu aşamada bir kez sordum yalnızca. Kredimi fazlasıyla harcadım ilan öncesi. Kalan kredimi sonraki sınavlara sakladığım için ısrarcı olamadım ancak okunuyor dendi. Söyleyen de bilebilecek birisi yine. O nedenle rahat olun diye paylaşayım istedim.
Ankara'da olanlar GİB ışık nöbetine gitsin. Ohoo illa ben mi geleyim
-
@paretowilfredo ..........
-
@paretowilfredo hocam yarın açıklanır mı?
-
@James-Buchanan doğru bursa geçen yıl giriş puanı 73 tü onu kıyaslamak için dedim ama sanmıyorum 80 üstü olsun iller ama olursa da helal olsun demek lazım:)
-
@miss-smith @James-Buchanan dostlar şu an çalışma olup olmadığını bilebilsek geceden umutlu olurduk. Işıklardan haber veren oldu mu? Halen çalışılıyorsa yetiştirilmesi içindir o zaman gece için umutlanılabilir.
-
Yüzünüzü güldürecek birşey hazırlıyorum az sonra paylaşıcam
-
@James-Buchanan Kardeşim imzan böyle daha güzel oldu bence Affına sığınarak pozitif ayrımcılık yaptım kendime
-
@lessismore çok uçtun bundan çok daha kolay sınav da bile en yüksek 78 ile kapattı
-
@James-Buchanan Hocam bilmiyorum cidden tahmin yurutemiyorum ancak puanların denildiği gibi çok dusecegini sanmıyorum. Burada 70 le kapatir deyip de insanlari umutlandirip hayal kırıklığına ugratmanin anlami yok sadece. İnşallah gönlüne gore olan hakkında hayirli olur
-
gelsin artık sonuçlar .....
-
@tugba87 bugün geçti bence