2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Smıth aman dostum yüzde yüz tahmin kesinlikle puanlar hakkında en ufak bilgim Yok
-
@Priss ok dostum
-
arkadaşlar sonuç beklerken Onur Ünlü den yeni dizi var youtube da izleyin.Bir efsanenin daha doğuşuna tanıklık edin.
-
@senendeksi Bugün gördüm başlayacaktım ama kendimi hiç bi şeye veremiyorum.
-
Kazansak da biz de bi aglasak bi halaya dursak olma mı Bizim malatyaspordan ne miz eksik
-
@Priss görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
-
Arkadaşlar artık bugünde açıklanmaz demi
-
Ben de onu düşünüyorum acaba gece açıklarlar mı diye @slhylmz
-
Adam taşa dönüşmüş Biz mi guy a dönüşmeyecez! Puani 70 75 arası olanlar alın size umut
-
Arkadaşlar sabahtan beri düşünüyorum...Ne değişti Ne oldu bu GİB'te de sınav gecesine açıklanan sonuç 3 güne sarktı ne bu belirsizlik ? tamam soru hatalı olabilir ama sanki tek tek tüm maliye bakanlığında çalışanlara cevap nedir soruyorlar...Durdukça kuruyorum ne oluyor ne olacak diye
-
Pazartesi'ye kalmaz inş ya telefon her titrediğinden heyecanlanıyorum valla açıklandı da mesaj atıyorlar diye titreşimi kapattım sonunda adamı ne hale getirdiler
-
@angarabebesi kanka o puan aralığına umut demeyelim çoğu yer 80 altına düşecek zaten 70-75 arasına umut var diyelim
-
@Grimmjow Bende öyle her gelen mesajda ya da aramada sınav mı açıklandı bu yüzden mi arıyorlar diyip heyecanlanıyorum.
-
@Hipokrat seni kıracağıma puanları kırarım hipokratım ne demek hipokrat yeminimi bozdum yeniden düzenliyorum
-
@angarabebesi Eyvallah kanka
-
@Hipokrat baş tacısın karşiiim
-
@angarabebesi vampir günlüklerindeki cadı kız değil mi o
-
@Ülkü sessize al hocam arada bakarsın artık valla kalp hastası olacaz yoksa
-
@angarabebesi kanka haksız mıyım düşer diyorum ben sen ne diyosun
-
Yanılırım diye kimsenin şu doğru bu doğru demesine bakmadım.Cevapları hiç bilmiyorum ama sınav zordu.Bence İstanbul baya düşük kapatacak.Ben Mardin'den girdim umarım 75 altını görür.Görmesi lazım yani Hele bir düşmesin