2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@gmsmustafa dostum bişey diyemem ama bu saate kadar devam ediyorlarsa bişeyler olabilir beklemek lazım
-
Haydi gib haydi oğlum haydi oğlum
-
Gib lambaları açık unutmuştur yatın uyuyun
-
Yine ilanı beklediğimiz günlere döndük .Bu kez duyumlar günler üzerinden geliyor o kadar
-
Tuğrul hoca da bu gece yatın uyuyun demedi hayra alamet olsa gerek
-
ilk etapta sadece il taban puanı ve mülakata hak kazananların listesi mi açıklanıyor yoksa tc kimlik no ile puanımızı da öğrenebiliyor muyuz arkadaşlar
-
@sofuoglu puanı 2gün sonra öğrenebiliyosun
-
@sofuoglu ama bu sefer geç açıklandı puanla beraber açıklayabilirler bellide olmaz
-
@aycan aciklanacak galiba facede baya umutlandi herkes
-
@menkul_kiymet hocam cok iyi olmus tebrikler bunu Facebook gruplarında da paylaşmanızı tavsiye ederim herkes görsün ne haldeyiz
-
@friedman sağolasın başkan müdürlerinki tc kimlikle sorgulama şeklinde açıklanmış zannımca ondan bir danışayım dedim
-
@Kullanıcıadi 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaslar tekrar söyleyeyim cevaplar bana ait degil Facebook'ta paylaşılmış.
Komisyon gideri bilançoda nereye kayededilir ben bilmiorum da uyuyordum yeni gördüm tekrar konuyu neden açtın die sormayın da -
@Kullanıcıadi Sosyal medya kullanmıyorum malesef, ama isteyenler paylaşabilirler hocam, beğendiyseniz ne mutlu
-
Inanıyorum o sonuçlar buraya gelecek. Hem de bu gece.
-
Facete güvenilir bilgi veren var mı kankalar
-
@Hipokrat Tuğrul Koçer
-
buradaki herkesin sonuçları iyi sanırım. ben de sonuçları merak etsem de nedense sizin kadar heyecanlı olamıyorum. içimde azıcık bir umut var onu da sonuçların alıp götürmesinden korkuyorum.
-
@Priss o ışıklar her gece yanıyor bir işe yaradığı yok açık unutuyorlar galiba
-
@SR Değil hocam ama olmazsa da en azından önümüzü görelim. Boş yere bekleyelim.
-
As bayrakları ver mehteri