2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy Valla hocam haklı olabilirsin ama insan her ihtimali düşünüyor işte bu sene ilan gelmedi 90+ arkadaşlarımız güya yönelmiş olabilirler diye düşünüyorum.
-
@guycu355 işte herkes bu şekilde düşünüp İstanbul'da yazabilir işte Her düşünülen mantıklı geliyo bu il seçiminde sonra tersten gidince hepsi mantıksız geliyo
-
Rize yazacak arkadaşlarım var mı
-
82 puanla Düzce yazmayı düşünüyorum
-
Yaz sanki ne yani tek 86 alıp Erzurum yaZacak sen misin? @Ziyaretçi
-
@Hipokrat puan 83tü demi hocam. Ben de 81.5la yazmayi düşünüyorum
-
@Regardless her sene guya başvuru yapılırken hiç bi kurumun sınavı sonuclanmamis oluyo dolayısıyla her puanı olan yine guya basvuruyo
-
@malthusss Benim de 82.03 nereyi yazmayı düşünüyosun
-
@Regardless ışte böyle insanın psikolojisini bozuyorlar sonrada 80 üstü olup sorunca forumda linç ediyorlar
-
Beyler net bilgisi olan yazabilir mi internette çok söylenti dolaşıyor tuğrul hocaya sordum cevap vermedi her soru bir puan mı standart sapma yok mu
-
Akıl ve ruh sağlığınız için tercihler bitene kadar buraya uğramayınız
-
-
@reagan evet hocam standart sapma yok. Garanti olsun diye 85+ yapmak lazım kurum sınavını
-
Herkes İstanbul'dan korkuyor galiba bi ben yazcam
-
@Grimmjow Puanınız kaç
-
Arkadaşlar Ankara bürokrasinin yeri. İnsan tabiki burayı ister. Ama Ankara 81 ile kapatacak. İstanbul 76 Bursa 79 Antalya 79 Konya 77 Mersin 78 Sakarya 79 Düzce 80 Diyarbakır 78 Mardin 75
-
@kilici 80.6 en garanti yer orası zaten İstanbul'da okudum alkol sigaram yok anadolu yakasında rahat geçinirim bence demi
-
80 üzeri tahmini 9-10 bin kişi var. 75-80 arası da kalan 10-20 bin arası. Nasip yani
-
@Grimmjow Tercih sizin tabi hocam ama ben bursa veya antalya için riske girerdim o puanla. Garanti olması için değil gerçekten istediğiniz şehir İstanbulsa yazın tabi kesin gelir.
-
@Atauni25 Düzce 80 peki