2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı reis farklı cümleler kurmaya gerek yok. Bazı şeylerin açıklaması çok kolay. Bnm burda yazdığım puanların kesin değerler olduğunu belki sen kesin olarak algıladın. Başkaları böyle algılamadı diye düşünüyorum.
-
Dostlar selamin aleykum hepinize. Biraz keyifle --ilana kavustugunuz icin-- biraz da tereddutle --iller konusunda-- sizleri takipteyim. Zor gibi gorunen karariniz aslinda tamamen nasiple ilintili.
Bu sistem adaletsiz ve malesef sinava calismaya harcamaniz gereken vakti il secimini dusunmeye harcatiyor. Bu sinavdan sonra tezi yok sistemin degisimine dair bir kamuoyu olusturalim istiyorum sizlerle. Yoksa en sonunda birilerimiz cildiracagiz.
Isin sakasi bir yana bu calisma konusunda ciddiyim. Sayin Bakan Naci Ağbal hic olmadigi kadar interaktif ve beklentilere duyarli bu yil. Bunu degerlendirmek gerek.
Gel gelelim il secimi konusuna. Dostlar dedim ya yukarda nasip. Siz gonlunuzden gecen ili --cok da mantik disi olmamak kaydiyla-- yazin ve bir an once derse odaklanin. Cunku cok kisa araliklarla guy sinavi ve kpss var pespese. Malesef soyle bir gercek var. Sadece %20 niz bu meslege sahip olabilecek.temennim meclisimizin tum yarenlerini mutlu sona kavusmus gormektir, dualarim da bu yondedir. Ama siz kendinizi once bir garanti altina alin.
Hepinizin puanlarinin suresi doluyor.
Guy olmazsa pesinden kpss de kotu gecerse kaybiniz 1 yil olabilir.
Guy kacar kpss iyi gelirse bereketli bir alim donemine girecegiz bunu kacirmamaniz lazim. onlarca alimdan olma tehlikeniz var.Gozunuzu seveyim bu ayrintiyi gozden kacirmayin. Varsin sinava kadar basligimiz durgun olsun ama gidin ders calisin.
Allah yar ve yardimciniz olsun. Dualarimiz sizlerle.
Tercihini Yap Ailesinden, tum aile bireylerine.
-
28 ine dek sgk nın açıklanmasını beklicem açıklanmazsa mecbur başvuru yapmak zorundayım inş açıklanır o zamana dek. Bu arada #SGKBaskaninaSesleniyorum tagi altında mülakat sonuçlarının açıklanması için başkana yazıyoruz arkadaşlar. Siz de destek olursanız güzel bir dayanışma sağlamış oluruz.
-
@Atauni25 Ankara şu puanla kapatacak. Dediğinden başka anlam çıkmaz. Kesin cümle kuruyosun. Ortaokul mezunu herkes kolayca kesin yargı içerdiğini anlar.
-
@Atauni25 @karakalpaklı uzatmayin kardesim. Tartisacaksaniz ozeldrn devam edin. Insanlar sinava dair bir seyler gormek istiyor tartismalar vakit kaybi sadece. Lutfen.
-
@maliyeci123 düşünüyordum ama 5 kişilik ilandan sonra vazgeçtim
-
84.1 ile basvurcam arkadaşlar sınavda herkese başarılar
**
**bayburt ^a -
Kesinlik kazanarak ve son noktayi koyarak derse başlıyorum 80.3 ile tekirdağ
-
Bayburt ta basvurcam
-
Ya şöyle bazı arkadaşlara bakıyorum da burada şu parayla geçine bilirmiyim,yok şunu yapabilirmiyim yok şuraya şu puan gelir mi hee bekle gelir kardeşim bu iş nasip işi puanını önüne alırsın aklın kalbinin uyuştuğu yeri yazarsın sonra ne olacağı varsa olur,ben bu zalım meslekten 2 kere mülakatından elendim ben bile bu kadar hayal etmedim.Şehrinizi seçin sonra oturun dersinize bakın düşük puanlı arkadaşlar sizde burada yok 80 artı kapatacak bilmem ne onlara inanmayın bu iş nasip işi ben öyle gördüm bu kurumu da,sınavını da herkes 80 artı yazar yazar kimse yazmaz gelir 1 kişi 75 puanla sen girersin.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, sadece bir öneride bulunmak istiyorum geçen yil o aktif diger sitede istanbula tum yuksek puanlilari yönlendirdiklerinde orada aktif olan bir kullanici vardi israrla istanbula insanlari yönlendiriyordu gel gelelim bu arakadas kuruma kalmis benimlede zamaninda agir laflara girmisti. Evet bu arakadas siralamaya girdi ama sonra yaziliyi veya mulakati yanlisim olmasin gecemedi yazdiklarindan sonra onu anladim. Ne oldu simdi hirsi icin cogu insani kirdi uzdu fakat emeline ulasamadi. Kimse kimseyi hirslari icin harcamasin yarina kalir ama yanina kalmaz bunu unutmayin. İyi niyetle yorum yapan arkadaslar yorum yapmasin cunku gercekten akil isteyen arkadaslar ara puanlarda olan arkadaslarim kimseye sebep olmayin. Ben zamaninda çok ah etmistim sizede aynisi olmasin. Herkes nasibini yiyecek insallah tum dileyenlere nasip olsun iyi calismalar.
-
@by123 @miltonfriedman çok şükür akıllı mantıklı düşünen bi kaç insan daha varmış
-
Merhaba arkadaşlar baştan sona her yazışmayı okudum da çoğu kişi doğru yada yanlış puanlarıyla insanları manipüle etmeye çalışıyor. En çok istenen ili yazmak en doğrusu. Tercihi çok düşünüp hem kurum sınavından hem de kpss'den uzaklaşıyoruz.
-
76 ile sirnak icin ne dusunuyorsuniz arkadaslar
-
@adam-simith diyorum ki şimdi bu ara puanlılar garanti ediyim diye yığılırmı
-
@selda olabilir hocam garenti olsun diye sirnak da yazilabilir
-
@adam-simith hocam valla kafam allak bulak. Antepten bile tedirginim. Uzak muzak hiç gözümde değil.
-
@ddguy sonuç açıklandıktan sonra foruma doluşan farklı yapidaki insanlar senin canını baya sıktı ben sirf birileri birsey yazmasin diye guyangelmis nickli hesabimi kapattim uzaktan izlemek daha iyi
-
@selda sizin puan kac hocam
-
@adam-simith bnim 78.9 ne yukarda ne aşağıda kahrolası