2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici hocam ne yorumlaması 50 kişi anca katılmış
-
@Hannibal Analizci arkadaşlarımız 50 kişiden de bir yorum çıkarır hocam siz yeni misiniz forumda
-
-
-
Bu gece guycuların rüyasına beklediği adam gibi adam
-
İzmir bambaşka güzel bi il ve yoğunluk olacak. Olmayı da hak ediyor;) 80.855 ile kapatır gibi
-
Ben Ankara ya yöneldim kankalar ibre kaydı biraz bol şans herkese
-
Arkadaşlar işletme iktisadı bilgim sıfır. Notu olan bana gönderebilirmi? Ayrıca hangi konulara dikkat etmeliyim işletme iktisadında? Teşekkürler
-
Puanım 83 Bursa yazıyorum arkadaşlar.Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Arkadaşlar bugün yazmıştım yine yazıyorum adem kılıç bu kitaptan hiç utanmıyor mu? Kaç kez basılmış, yıllardan beri binlerce satıyor bir allahın kulu şu hataları görmemiş mi? Acayip sinir oldum on sorudan birinde bir hata var. Hiç olmayan e şıkkını bile doğru cevap olarak vermiş. Allahtan tuğrul hoca gibi insanlar var.
-
@kilici baya yeniyim
-
Arkadaslar ben adem kilicin 2015 basim kitabini aldim henuz 2008e kadar cozdum ama hata bulamadim sadece cevabi yanlis dedigi sorular var.acaba ben mi goremiyorum yanlislari kendimden suphe etmeye basladim
-
Ankete sadece fikrini değiştirmeyecek olanlar katılırsa daha mantıklı olur. Çünkü 75-80 bandında olanlar yoğunluğu az olan yerleri buna göre tespit etmeye çalışıyor. Aksi durumda çok tercih edilmiyor diyerek o illerde bi yığılma olur.
-
@dlkdr doğru dediği şıkla cevabın içeriği tutarsız. Böyle abartısız 50 soru var.
-
@Obra tuğrul hoca bunlari duzenlemis mi son imecede acaba ona gore adem hocayi cozmeyelim hic
-
Arkadaşlar bana da işletme iktisatı ve tuğrul hocanın imecesini mail yollar mısınız? Bende de Adem kılıç var. Gerçekten çok sevinir ve dua ederim
-
@dlkdr pdften rahat çalışamıyorum ama yarın sabah yazdırcam böyle olmuyor. Adem kılıçın kitabını da yakıcam. Biri okur falan kafası karışmasın.
-
@Obra adem kilicin tamamini cozdunuz mu?eger oyleyse bende hic devam etmeden tugrul hocanin paylastigina geciyim.tugrul hocaninkine bakamadim ama aciklamali mi onunda adem kilic gibi?
-
@dlkdr çözdüm hepsini. İmece çok daha iyi bence.
-
Baya herkes aynı kitabı ezberliyor bu gidişle kurum 90 la kapatacak :))