2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith hocam bu aşama tercih aşaması gören il tercihinde yardım istiyor. Bizde sessiz takılarak bekliyoruz. Guy'da en bilinemez kısım bu olunca sessiz kalmak daha yerinde oluyor.
-
@Antimülakat bak bu kısmı naci ağbal bile bilmiyor
-
@miss-smith kurumun yaptığı sınavdan baksediyorum kardeşim Kpss puanından degil
-
@soul o değişken bi durum en son sınavda Ankara en yüksek 85 en düşün konya 81 ile kapattı.bi öncekinde de konya en ypksekler arasında kapatmıştı .yani değişeblr ama tahmini Ankara İstanbul yine yüksek kapatabilir kurum sınavı için konuşuyorum tabi
-
@soul o hiç belli olmaz ki bakarsın en yüksek şırnak kapatır. Sınava giren adaylara bağlı durum.
-
Tercih çarpıklığı zaten vardı bu sene ilk kez herkes kendi kendisini manipüle ediyor
-
@soul o da yazıyor
-
@soul tamam onlarda yazıyor @paretowilfredo hepsini yazmış
-
@Hipokrat Dalgasına dedim nerenin kaçla kapatacığını kimse bilemez ki
-
@De_lorean puan kaç? bursa çok konuşuluyo
-
@omer 76.900 2015 puanı gene İstanbul çevre illeri süpriz yapabilir
-
@GUY1478 75 77 arası bekliorum İstanbul sayı çok diye insanlar garantici düşünecek
-
-
Herkes garanti olsun diye ıstanbul yazacam diyor 76 84 bandi özellikle geçen senede mi böyleydi bilen var mi ? Bir sürpriz yapıp yüksek kapatmasin ISTANBUL
-
@yetkili-AĞAbey geçen senede aynen böyleydi. Alım sayısı çok yüksek kimi kurum sınavını garantilemek kimisi mülakatta kadro sayısı yüksek daha fazla şansım olur diyerek istanbul yazıyor.
-
2015 yılı 80 puan sıralamasını bilen var mı ?
-
@yetkili-AĞAbey baya genişmiş yelpaze.84 puanlılar garanti yer mi arıyor inşallah büyük sürprizler olmaz yoksa çok can yanacak
-
@mülkiye1859 7000 civarı
-
Anketlerde bursa önde gidiyor bunu nasıl okumalıyız analizci arkadaşlar yorumlayabilirler mi
-
@kilici anket nerde var bn bulamdım