2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İmece eski basımla yenisi arasında çok mu fark var?2016 Temmuz basımı var.Yeterli olur mu?
-
Adem kılıçta açıklamalar doğru sadece bazı sorularda cevap şıkkı yanlış verilmiş. Açıklamaları okumak faydalı konu tekrarı oluyor
-
Arkadaslar yeni uye oldum kafam inanilmaz karisik bir gun istanbul rahat gelir diyorum ertesi gun olmicagini dusunup il secmeye calisiyorum. Puanim 79.77 sizce ne olur
-
@gorkemsır bursa rahat gelir kardesim.
-
@sssld olur sıkma canını.
-
Başvuruda referans yazma varmış galiba daha önce başvurularda şartmıydı bu yoksa boş bırakılıyomu
-
@huseyinay Arkadaşım benim de puanım 79.57 istanbul yaziyorum yarin geleceginden suphem yok gibi bisey
-
Arkadaşlar 80.68 puanla izmiri yazcam risk yüksek mi?
-
Bizim goy goy tayfasi burda mi ya uzun zaman oldu gencler durumunuz nedir nerelerdesiniz
-
benım de puanım 76 nereyı yazmalıyım?
-
@huseyinay inşallah herkesin gönlüne göre olur ben de senin o puanınla ist olacağı kanaatindeyim, ist 80+ olması bana ütopya geliyor
-
Arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum uzun süredir forumu takip ediyordum ama yeni üye oldum çünkü yarin başlayacak guy tercihlerinde bazi arkadaslara nacizane tavsiyelerim olucak ben gecen sene 73 le antalyadan sinava giren biri olarak asla umudunuzu kaybetmemenizi tavsiye ederim, gelmez gözüyle baktigim icin kurum sinavina hazirliksiz girdim ve yeterli puani alamadim malesef ama içimden geçen ve yaşamak istedigim ili yazdim tek pismanligim kendi umutsuzlugum yüzünden kazanamamak oldu o yüzden kimseye kulak asmayip istedigin yeri yazin eger nasibinizde varsa olucaktir yeterki inanın şimdiden başarılar dilerim.
-
@Antalyalı.. Herkes seni merak ediyordu
-
@vlkrt izmir yaz ama olmazsa da üzülme.
-
Evet o yüzden son gün geldim belki bazi arkadaslara umut olurum diye @miss-smith
-
burda, ankara ve izmir şampiyonlar ligidir.
-
@Thomas-Malthus risk nedir sence yüksek mi?
-
@vlkrt hocam izmir 2014 2. alımda 79la kapatmış bir il. mesele girmekse o yine iyi. Kurum sınavında da ucuruyor. kendine güvenen yazsin. mesela sürekli calisiyorsundur puanin da iyidir yaz. izmir 80+ olabilecek 1 numaralı il. şu listeye bakinca izmir ankara disinda 80+ olabilecek baska il var mi?
-
burda kazandigimiz yerde emekli olana kadar mi kaliyoruz sanki oyle bi hava var.
-
Şu sınav kadar, muhtarlık için uğraşaydim keşke vala muhtar olmak daha kolay. İl tercihi de yok direk kendi memleketin