2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Antalyalı.. Dostum hos geldin. Gercekten anlamli bir katkida bulunmussun ozellikle dikkatimi celbetti. Hakkinda hayırlısı olsun insallah gonlune gore yerlere gelirsin.
-
@Antalyalı.. senden şans istiyorum bana da geçer mı ki
-
Dostlar hepinize selamın aleyküm. Bir dost selamıyla sesleneyim dedim basvurular baslarken.
Aklınızla arayın yüreğinizle bulun. Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo hoşbuldum bu güzel platform icin sizlere de çok teşekkür ederim herkes gibi bana da yol gösterici oluyor @lal keşke bir faydam olsa ama bu sefer geçen seneki cesareti kendimde bile bulamiyorum
-
Evet silahlar çekildi GİB sistemi açtığı andan itibaren ortalık karısacak. Bu yıl ili manipülasyon etmekte farklılaştı Bu il çok soğuk gelme kiralar çok pahalı seçme , yemekleri çok acılıdır seçme , sıcaktan nemden nefes alamassın ooooo. Bian önce mayıs gelsin. Hele o 28 nisan günü en zorlandığımız gün olacak vakti saati gelmiştir ili seçip başvuruyu yollamak çok zor olacak çok
-
@paretowilfredo ve aleyküm selam.İns kaderimizde sınava girmek vardır,doğru seçimler yaparız
-
@paretowilfredo Hoşgeldin aleyküm selam. Seni daha sık görmek istiyoruz sayfada.
-
@Antalyalı.. bı umutsuzlukla seçim yaptin oda nasip oldu..Yine şans senden yana olsun. Ya Allah bismillah de seç bir yer,aynı umutsuzlukla
-
@lal inş dilerim ki emek veren bütün arkadaşlar da hak ettikleri yerlere gelirler sans hepimizden yana olsun
-
@miss-smith Şu donem gecsin de. Kimseye müdahil olmaksizin seyrediyorum su an. Sinavi konusma safhasinda yeniden katilacagim sizlere ama gonlum dualarim sizlerle. (Ek olarak egitimdeyim, yogun geciyor ve imkanlar kisitli, geri durma istegimle denk geldi bu durum)
-
@Thomas-Malthus kurum sınavı için bi korkum yok ilk yılımda yarım yamalak çalışmayla 80 puan yaptım kpssde şuan baya iyiyim benim için asıl mesele sınava girebilmek umarım puanım yeter.
-
arkadaşlar kurum sınavını 5 kat kişi çagrılıyo ya mülakata kat katı kalıyo acaba?
-
@paretowilfredo sağolasın. Haklısın süreç zor.
-
@Siyocu dostum ilk mesajda ayrintilara yer verdim gucenme ama ordan bakmani rica edecegim. Cunku siz orayi okumayinca da ben uzuluyorum
-
@paretowilfredo hocam kusura bakma ilanda göremedim de direk sorıyım dedim bakıyorum teşekkür ederim
-
Arkadaşlar geçen sene kurum sınavında başarılı olanlar nasıl hazirlanmistiniz.Imeceyi 2 3 kere çözerek mi yada konu bitirip 1 kez imece yeterli mi
-
@Antalyalı.. Demek O sendin
-
Nacizane tavsiye bes yil yasayacaginiz bir il olsun secenek bol herkese yeter
-
Ilk başvuruyu en günahsız olanımız yapsın.
Ya da en yüksek puanlıdan aşağı doğru sırayla yapalım.
-
Sisteme kaydimi yaptim vatana millete hayirli olsun bugunleri gorecegimi hic tahmin etmezken simdi sinav heyecaniyla yanip tutusuyorum