2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith itinayla posta koyulur
-
@karakalpaklı tam anlamiyla oyle diyorum
-
-
@aycan Forumdaki en net insan ilan ediyorum seni.
-
@aycan bu postadan sonra benimde icim rahat artik
-
@karakalpaklı bu sifatin hakkini vermek icin elimden geleni yapicam saka bi yana ugrasamam illerin karesini al aday sayisini kadro sayisina bol sonra sonucun karekokunu al... Uzun isler bunlar istanbul dedim ve bitti konu tartismaya bile acik degil
-
@aycan Bu kadar heyecanı neden yapıyon o zaman? Otur çalış. En net insanın yanına en evhamlı insan da sen oldun, tebrikler.
-
@huseyinay hocam bi de bize gulsun su kader ya bi de biz icimiz rahat tercih secelim
-
@karakalpaklı evhamli degilim ya o kadro buraya gelecek sadece heyecan var biraz o kadar yani
-
@aycan Forumun özgüven çıtasını da Tanrı Dağına çıkardın.
-
@aycan 88 puanlilar napiyor acaba diye dusunuyorum bazen imrenerek hayal ediyorum . Bak hayalde bile 90+ puanlilara bulasmiyorum balli sutlerini icmis uyuyorlardir diye
-
@karakalpaklı bunu da zaten bi tek ben yapardim vizyonumuz misyonumuz
-
@huseyinay bizim hayallerimiz saf temiz hayaller hocam kimsenin kadrosunda gozumuz yok en azindan fikri zikri bir insanlariz
-
@Mimar Aynen hocam
-
@fatoship 77.434
-
Beylerim,alplerim,yiğitlerim,obamın yiğit hatunları ,bu kutlu yürüyüşte menzilimiz GUY ,yolumuz açık olsun.Allah hepimizin yardımcısı olsun:} HAYIRLI VE MUTLU SABAHLAR HERKESE...
-
Hepimize iyi haftalar
Yüksek puanlar diger illere de kayacağı için İstanbul 74-76 aralıgında kapatacak gibi duruyor , İstanbul'u sevsem düşünmeden yazardım .
Antalya için Sgk mülakatına gidenlerin çoğu burayı yazacaklarını söylemişler , insanı korkutuyor .kurum içi sınavını da düşünmeliyiz.
Mersin için de 25 kişilik sayı çok az , mersinin kendi kapasitesi için bile düşündürücü .. dışardan yazmayı düşünenler için riskli , gecen sene 77 puan ile kapattığını düşünürsek sıralamada 5000-6000 hattının asagısına düşmezse sürpriz olmaz, 81-84 arası puanlar heba olabilir bu şehirde diye düşünüyorum onun yerine daha çok alım yapan Güneydoğudaki yerlere dogru yönelim var , zaten Mersin'i sahil kenti deyip de yazanların aklına şaşarım . Suriyeliden huzuru kalmadı şehrin .
Göçmenler her yerde o nedenle Antep daha modern ve yaşanılabilir duruyor . Guy sınavı için herkesin dediği gibi risksiz ve yaşayabileceğiniz bir şehir yazmak sizi hayatınızda daha mutlu eder.Çok düşünmek mutlu etmez İyi haftalar
-
@nice herkesin güvenli liman olarak gördüğü istanbul'un 74-76'ya inmesi çok iyimser.
-
@nice bddk sinavnda sgk mülakat ini bekleyen 2 kisi mersin dediler ve son gune bekleyecekler bnce antalya algısı olusturmayn herkesin düşündüğu sehir ve nedenleri farklı
-
@Obra Gecen sene 8 il varken ve yüksek puanların gidebileceği İzmir ve güneydoğuda çok alım yerler yokken 800 kişi alan İstanbul 78.9 ile kapattı , bu sene 850 ve 250 kişi daha fazla kişi girecek sınavına .. yüksek puanlı Kişilerin diger sehirleri de yazacağını düşündüğüm için 76 dedim , tabi ki haklısınız o yönden etkilemek istemem ama hepimiz tahmin ediyoruz ki herkesin istanbulda daha çok şansı var su durumda