2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yanlış bilgi ile (İstanbul 77.6 ile kapattı önceki alimda) kimseyi yonlendirmeyin artık. @nice
-
@nice sıralama kıyası da yapmak lazım. Bir de bu sınava girmek isteyen kişi sayısı ile o sınava girmek isteyen kişi sayısı bir değil. Geçmişe kıyasla her yer bir iki puan artacak. İstanbul ise böyle kurak bir senede çoğu orta puanlının garanti yeri. 78-82 puan aralığı riske girmemek adına buraya yüklenecek. Üstelik istanbullu ve yüksek puanlı sayısı da var. Ben 78 bandında kapatacağını düşünüyorum.
-
@nice iyimser bi yaklaşım.Herşey olabilir.Dediğin doğru 30 dan fazla il olduğu için İstanbul geçen seneye göre 1-2 puan arası düşebilir.Yine de temkinli olalım.Bence bu Guy alımında çoğu arkadaşımız sevinecek.Yani puanlar 73-74 arası olarak bazı illerde görülecek. Çünkü 2000 rakamı az bi rakam değil.HAYIRLISI.
-
O ne öyle ya 81-84 arası puanlar heba olabilir falan 84 üstü mü kapatacak diyosun ne yani,sabah sabah kendinize laf ettirmek hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum ki
-
@Hipokrat sinirlenme kardeşim arkadaş tahminde bulunmuş.Ee tabi biraz abartmış:}
-
@nice geldi bir troll daha
-
@nice Günaydın Ankara'ya ne diyorsunuz?
-
@ErtuğrulBey76 kardeşim tahmin de dediğin gibi abartılı.tercihlerin ilk günü bana çok masum gelmedi 84 üstüne çıkmasını bi ilin şu durumda görebiliriz o da Ankara 10-20 kişi alırsa.ya ben pozitifim ya da arkadaşlar karamsar
-
Arkdşlr anket nerede bulamadm . Dün bakmıştımda bu ankete bazı illeri insanlar haritada görmüolarmı acaba kimse seçmemişte
-
Bugün yapıp kurtulmak lazım aslında gerçekten şu tercihi
-
@Hipokrat arkadaş garanti olsun diye istanbulu yazacak 81-84 puanlılara heba etmeyin puanınızı zaten gelir size demek istiyor. Ben o kadar iyimser değilim. Güneydoğuda 75'lere kesinlikle girilecek yerler olacaktır. Ama büyük beşli 78'in altını görmeyecektir. En büyük manipüle bu şehirlerde yapılıyor. Özellikle Ankara İzmir Antalya sanırsın 90'la kapayacak.
-
@obra doğrudur kardeşim yanlış anlamış olabilirim.yanlışsa kusura bakmasın arkadaş tabi.ankara yı düşük kapattıracaklar gibime geliyor(beklenilenden) 81-82 ler Ankara'dan çekinip İstanbul'a gidiyor.ama yine de +2 puan falan ekleyip geçen yıllara öyle tercih yapmalı diye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Hipokrat ben de ankara'dan bir sürpriz bekliyorum.
-
Başvurular başladı dostlar hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah
-
@Obra Çok teşekkür ederim , yazmak istediklerimi daha açıklayıcı yazmışsınız , iyi niyetten kimseye zarar gelmez çünkü , içinizden geleni yazın mutlu olun ( bi puanı yanlış yazmışım , özür dilerim )
Şansınız yanınızda olsun -
Puanlar eski puanlara gore 1-2 puan dusuk dikkat edin tercihlerinize. Herkesin yuklendigi yere yuklenmeyin. Mesela eski puana gore 79 la kapatan yer bu sene 80 veya 82 ile kapatacak tahminimce. Herkesin haklinda hayirlisi.
-
arkadaşlar bir sorum olacak. ben mayısın ilk haftası askere gideceğim. başvuruda tecil-yaptım-bedelli-muaf seçenekleri var. Ayrıca askerlik sınıfı ve terhis tarihide mevcut. Benim durumumda olan var mı veya bu konuda bilgisi olan varmı? Ne şekilde doldurmam gerek? @paretowilfredo @Antimülakat
-
@ucll hocam başvuru anı itibariyle mevcut durumunuzu belirtmeniz gerekiyor. Bir kaç sonra gidip gitmemeniz kurumu bağlamaz, tecilli olup da daha sonra tecil bozdurup askere gidebilirsiniz bu durumda ne yazacaktınız? Yine aynı şekilde tecil ettirdiğiniz tarihi yazacaktınız. Bu durumda benzer, başvuru tarihini baz alarak formunuzu doldurun.
-
@Hipokrat yani şöylemi demek istiyosunuz, istanbul 77.6 ile kapattı +2 78,6 gbi bi puan.peki bu +3 olur mu? Tabiki bilemezsinizde ihtimal olur mu diye soruyorum fikir için
-
Bu süreçte tecrübesiz kişilerin puan tahmini yapmaması daha sağlıklı olur. Çünkü mantığına uyan birşeyi buraya yazıyor doğru olmasada bir çok kişi ona bakarak evham yapıyor. Önceki yıllar şöyle kapatmış böyle yaptıları bırakın guy tercihi sıfır esaslı bütçe sistemi gibi düşünün her yıl baştan başlar. Önceki yıllar şu il 75 le kaptmış bu yıl da puanlar 1 2 puan fazla o zaman 77 ile kapatabilir demek sallamak demek. Kimse sallamasın lütfen