2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@marslı peki sizce 2015 puanıyla bu sene yapıcak olanların sayısı ne kadardır? Yada bu insanlar zaten 80 bandından bahsediyorum 2016 yada girip yüksek mi almışlardır? Buna göre guya sıfır esaslı bütçe demek doğru mu oluyor?
-
Arkadaşlar 28 kasım sorularını nerden bulabilirim
-
@ALEX-DE-GUY bnde Ankara istiyorum.P35 82 küsüratla kaçar mı sizce?İstanbul banko gelir ama pahalı diyolar.
-
@kpssa kardeşim geçen sene kpss başvuruları başladığında guy mhuy vmy duy muy gibi 10 20 kişilik alan kurumlar gibi bunların mülakatları henüz açıklanmamıştı yani yaklaşık 2000 2500 kişi hem yerleşip hem kpss ye girdi bunların yüzde sekseni doksanı 80 üstü aldı sıralamlar ondan bu kadar şişti. Zaten çoğu tecrübeli. Onun için hiç bir il 80 i görmez belki ankara. Rahat olun çoğu il 76 77 bandında kapatır
-
@Antimülakat anlıyorum fakat bulunduğum durumu ifade edebileceğim bir seçenek yok ? tecil-bedelli-muaf-yaptım. bunların hiçbiriyle alakam yok
-
@guyguy kardesim valla istanbul gercekten pahali. Bende istanbul dusunuyorum ama bilmiyorum napacaz. Dusun kadikoye veriyorlar. Kafikoyde 1500 den asagi yok kira. Ve aksini idda eden varsa gelsin beraber bakalim kiralara. Ama ankaraya o puanla gelir bence. Puan az degil
-
Ulan merkez uzman maaşı kadar olsa hiç düşünmeden direk İstanbul yazardım.Geçen facede İsranbul guy olan biride diyor.İstanbul da birikim olmaz.Şu an merkez uzman yardımcısı maaşı guyla arsında 1000 tl oynuyo.Alsana kira parası geri kalanda birikim yap.Bu adaletsizlikte nedir?Düşünsene maaş 4500 tl.
-
basvuru nerden yapılıyor
-
-
@marslı ama 82 dedin Ankaraya.
-
@Hannibal cok tsk ederim
-
@marslı demedi deme hiç bir il 80'i görmeyecek:)
-
@marslı kusura bakma mesaj yanlış oldu kardeşim.İnşallah öyle olur.Ama geçen sene Ankara 7000lerde kapattı.2000.aday.Bu sene ne olur ki?
-
İnsanlarda öyle bir psikoloji var ki istanbulda kiralar pahalı sanki diğer illerde 500 liraya rezidans kiralıyorlar.Büyük illerin hepsinin merkezinde kiralar 1000 liradan fazla.İstanbulu yazacaksan küçükçekmece beylikdüzünden tut evi git gel.Sanki istanbul çok pahalı diğer iller bedava:)İstanbulu yazacak kişi olarak istanbulu sırf puanına gelsin diye kötüleyen insanlara itibar etmeyin her bütçeye göre ev bulunabilir istanbulda.
-
@guyguy belki ankara 80 i görür dedim Zaten en fazla olacağı 80 81 arası
Kiralar her tarafta aynı nereye gitsen 700 800 den başlar kiraya takılmayın -
Çok büyük ihtimalle İstanbul'u yazacağım ama İstanbul'un olumsuzlukları gözümü korkutuyor. 20 yaşına kadar İstanbul'da yaşadım. Şimdi bir haftalığına gittiğimde bunalıyorum trafiğinden, kalabalığından. Her gün trafikte kavga ediyorum. Eğer İstanbul'a gidersem Silivri, Çekmece tarafları olmazsa tam tersi Tuzla Pendik taraflarına gitmeye çalışacağım. Küçük şehirlerin rahatlığını yaşayan insana İstanbul zor gelir bu gerçek. Ben 5 yıllık bir askerlik olarak görüyorum.
-
ben evliyim ve eşim çalışmıyor ona rağmen istanbulu yazıyorum bekar arkadaşlar 3300 liraya nasıl korkuyorlar anlamıyorum.Benim ailem 1500 lira maaşla ev geçindirip beni okuttular yapmayın etmeyin.
-
Yaa bu forum bende bağımlılık yapti.Ders çalışamıyorum buraya girmekten.En iyisi hesabı kapatmak.O eksici troller nerede.Şimdi istediğiniz kadar eksi atın bekliyorum:}
-
2017 imecenin bazı sorularında hata olduğunu duydum, siz böyle sorulara çokça rastladınız mı? Hatalar sınavın kendisiyle mi alakalı acaba, çıktısını alıcam ama içime kurt düştü.
-
Özellikle İstanbul için soruyorum nerde istersen orda çalışma imkanın var mı? Pendik'te mesela