2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@erhankpss BAŞVURU SAYISINA NERDEN BAKIYORSUN KARDEŞİM
-
@John-Nash ben başvuru yaptığımda 390 küsur bir numara verdi yarım saat içinde 400 üzeri olmuştur.
-
@erhankpss numarayı nereden verdi? ben hiçbir numara göremedim.
-
Basvuru yapamayan var mi kimlik bilgisi eslesmiyo hatasi veriyo. mernis kaydi yokmus filan napcaz bu durumda arkadaşlar
-
buldum. başvurularım kısmından başvurunun gönderilip gönderilmediği görülebiliyor. 440 olmuş.
-
Not: aday no 10039 değildir. yanlış anlaşılmasın. ben son rakamı kapattım. 39x benim aday numaram.
-
Ilk gün başvuranlar 90üstü mü hep?:)
-
@nice baştan Mersin veya Antalya yazcam de geç insanları bu şehirlerden soğutup İstanbul'a yönlendirmek için saçma sebepler uydurma dostum hangi şehrin kaç puanla kapatacağını kimse bilemez 75 puanla Antalya Mersin yazmak isteyen biri yazını görüp İstanbulda sınava bile giremeyebilir bu mesuliyetin altına girebilecek misin?
-
@erhankpss hayırlısı olsun
-
@karakalpaklı yok sadece tezcanlılık
-
@Obra Hocam valla tebrik ederim. Ben son 3güne kadar bekleyecem.:)
-
@karakalpaklı ne değişiyo ki hocam. ben şimdi derslere yoğunlaşıcam. bekle tart bir şey gördüğümüz yok. gelmezse de 2017 kpss'ye çalışmaya devam yapacak bir şey yok.
-
Bursa-Antalya illeri için dikkatimi çeken bir durum var.Her dönem bu iki il için milleti tercih ettirmemek adına elinden geleni yapan bir grup var. Çok bariz bir şekilde milleti diğer illere yönlendiriyorlar.Puanı düşük olup 82-83-84 ile Bursa ya da Antalya yazacağım diyen adama inanmayın artık.
Son olarak şunu diyorum kul hakkına girenlerden Allah elbet hesap sorar. -
bu arada eskisi gibi lise giriş ve mezuniyet tarihinizi gün ay yıl olarak istemiyor sadece yıl yazıyorsunuz. ayrıca ben referans kısmını boş geçtim orayı da daha önce 2 kişi zorunlu olarak istiyordu.
-
@Obra Bişey değişecek diye değil hocam. Il konusunda net karar vermiş değilim.
-
Acaba açık açık referans kısmına milletvekili bakan fln yazan varmıdır
-
@Mimar bende de aynı sorun oldu sinav hizmetlerini aradım yeni kimlik alanlarda böyle bir eşleşme sorunu var dedi bir kaç güne düzelir takipte kalın dedi
-
Ankara gelir uzmanlığı kadrosunda servis var mı?Bugün çok kötüyüm ya imecede yanlış cevap dolu.Stresten başıma bir şey gelecek.82 puanla açıkta kalırsam.Bir hafta sonrada kpss var.Kafayı yiyecem ya.775 kişi sınava gircek.Sıralama korkutuyo.Lütfen yardım edin.
-
@Hannibal ben Tayyib Erdoğan yazcam
Al bı çaresizlik daha,ne yazcaksak. -
Arkdşlr bilmedğmden soruyorum dalga geçmeyin. Bu başvuruyu değiştirme imkanı yok değilmi daha henüz bakmadım ili seçince dha sonradan değişme imkanı felan yok değilmi