2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@umutsuz1990 güncelleyebilirsin ama sana tafsiye başvuruyu yaptıktan sonra il gelir mi düşünme ben 2014 te yazdığım ili facedeki arkadaslar sayesinde son gün değiştirdim 0.1 le sınava giremedim ilimi değiştirmeseydim şuan belki guy dum:)
-
@marslı ilim bellide hocam merak ettim nasip kısmet inşallh sizin için bu sefer olur keşke değiştirme imkanı olmasaydı insan şeytana uyabilir:)
-
Arkadaşlar bu gelir uzman yardımcılığının çalışma şartları bahsedilen kadar kötü mü ? Bu konuda ciddi bir bilgi sunabilecek biri var mı acaba ?
-
@umutsuz1990 son güne kadar değiştirebiliyorsun
-
@Estevez çalışma şartları işsizlik şartlarından daha iyi
-
@marslı pardon şunu belirtmem lazımdı önce kusura bakmayın. Ben şu an düz memur olarak çalışıyorum tekrar girdim sınava ama 1 yıl geçerli zaten puanım yanacağı için muallakta kaldım ondan sordum şartlarla ilgili soruyu.
-
başvurumu yaptım Allah utandırmasın. 80.3 istanbul
-
Sen geceden beri bekle basvuru acilsin diye sonra fotoğraf olmadigi icin basvuruyu yapama yarina kaldi artik
-
Özelde 2 ay çalışında 3300TL yi ve çalışma şartlarını o zaman kötüleyin. İstanbul v.s bir şehir için bile 3300 TL gayet uygun ve yaşanabilir en azından haftasonunuz var ve stresiniz yok.
-
@guyguy sakin ol ayni durumdayiz hepimiz birileri mutlaka cok uzulecek maalesef imece yine adem kilica gore daha iyi bence adem kilic beni cildirtmisti kazanmak yuzde 80 sans emin ol herseye hazirlikli olmaliyiz
-
@aycan Fotoğraf vesikalık mı gerekiyormuş ?
-
@guyguy hepimizin oynatmasina az kaldi Allahim sen aklimizi koru yarabbim
-
@ShankS Evet vesikalik jpeg ya da png formatinda en fazla 50 kb boyutunda olmasi gerekiyormus
-
@aycan vesikalık fotoğraf i taratmak mı gerekiyor yoksa telden ceksen fotosunu olur mu?
-
@friedman98 hocam aciklama burda ve vesikalik olmasi gerektigi soyleniyor. Ben fotografcida flasha atip oyle yuklemeyi dusunuyorum. Telden fotoğraf is gorur bence daha onceki basvurularimda sistem oyle kabul etmisti
-
Ösym'dekini koysak kabul görmez mi? Lütfen görsün.
-
@karakalpaklı hicbir fikrim yok
-
@aycan Fotoğraf il seçimi kadar sıkıntılı olacak bu iş.:)
-
Telefondan çekip koyabilirsiniz fotoğrafı hiçbir şey olmuyor
-
@kilici selfie mi yani