2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı o sıkıntı bana sökmez ilim belli benim yalniz fotoğraf cidden daha sorunlu oldu ben ilk gunden tercihi yapip cikcaktim isin icinden
-
@Obra 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici selfie mi yani
Evet ama dudağınızı büzmeyi unutmayın
-
@aycan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@karakalpaklı o sıkıntı bana sökmez ilim belli benim yalniz fotoğraf cidden daha sorunlu oldu ben ilk gunden tercihi yapip cikcaktim isin icinden
Şu kadar rahat olsaydık yeterdi be.:)
-
@Obra şu şekilde düzelteyim. İlk iş başı oldugunuz gün atama kagıdınızı alıyosunuz neresi oldugu ilk gününüzden belli oluyo o kagıdı aldıktan iki gün sınra eğitime gittim ben. Eğitimde ilk 6ya girenlere istediği daireye (ist içi) değişiklik hakkı verdiler. Ya da diyelim evin kadıköyde sana sarıyer verdiler. İkametgah gösterek değişiklik talep edebiliyosun. @aüsbf
-
Sınav sürecinde biz:
-
Osym deki fotonuzu alın ben geçen sene oyle yapmıştım bi sıkıntı çıkmamıştı ama mülakattan elenmiştim:)
-
@marslı allahtan çıkmamış dice ama ona mı bağlı tartışılır
-
@karakalpaklı nazar etme sen de cok kararsizmissin gibi de
-
@aycan Çok değilim ama kesin kararımı da henüz vermedim.:)
-
@karakalpaklı daha cok var cikar guzel ve hayirli bi karar senden sana inaniyorum
-
@sssld fotokopi çektir
-
@Ebru bende de aynı hata var üstelik yeni kimlik de almadım.Umarım düzeltirler bir an önce...
-
@aycan hadi ya sağol
-
@ShankS sen de sagol
-
Basvurlar laptoptan yapilmiyormu arkadaslar.
-
@Mmrtz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Basvurlar laptoptan yapilmiyormu arkadaslar.
Yapılıyor
-
Cikti alacakmiyiz peki gecenki sinavda yoktu.
-
Arkadaşlar GUY başvuruları tamamlanmadan SGK Denetmen Yard. mülakatları açıklansın diyoruz akşama yine twitterda toplanıyoruz lütfen duyurun.
Başvurular başlayınca daha önemli hale geldi 300 kişi çok önemli.
Tam saat duyurulacak ama 21.00'dan sonra olur tahmini.
-
Fotoğraf vesikalık takım elbiseli olursa iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca google'a fotoğraf boyut küçültme yazarsanız yardımcı olacaktır size
-
Ben telefondan yaptım başvuruyu problem olmadı.