2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Atauni25 Hangi illeri yapabiliriz 74 le
-
@bunebicimhikaye sgk denetmeni olmuş birisi vazgeçip gider guy mu olur diyorsun? Hocam ne kullanıyorsun böyle bir kafa için ?? Bi twitt atma zahmetinde bulunmuyorsun bari atacaklara mani olma...
-
Takım elbise falan şehir efsanesi boşa masraf yapmayın normal vesikalık ta olur osym deki foto da olur
-
@siyahbeyaz evet oyle diyorum çokça örneği de vardır referandumdan sonra açıklanır heycanınızı anlıyorum ama abartmaya gerek yok
-
@bunebicimhikaye Hocam SGK denetmenliği bırakıp GUY'a gitmeyi çok çok az kişi düşünür. Yanlış fikirdesin. SGK Denetmenleri ayrıca sadece il merkezlerinde görev yapıyorlar hocam, il çok sıkıntı yaratmaz onun için. SGK'nın açıklanmasının zararı olmaz fazlasıyla yararı olur emin ol.
-
arkadaşlar başvuru yapıp gönder dedikten sonra degişiklik yapabirmiyiz?
-
@eflatunbeyaz hocam Mardin Şırnak Diyarbakır Adıyaman olabilir
-
@bunebicimhikaye Abartılan birşey yok hocam, normal stabil bir etkinlik yapıyoruz destek istedik, herkesin yararına olacağını bildiğimiz için. En az 200 kişi hiç başvuru yapmayacaktır gerçekten bundan emin olabilirsin. Katılmak isteyen katılır ama muhalefete lüzum yok.
-
@wesley10 muhakkak hocam ama uslup hosuma gitmedi ayrıca sgk denetmenlik sonucu bekleyen bir arkadaşım hangi ili yazacagina sonuclardan sonra karar verecek
-
@bunebicimhikaye 300 tane fazla aile sevinecekse 300 tane anne baba eş kardeş mutlu olacaksa 300 tane emek vermiş kişi bu sayede virgüllerle guy sınavına katılacak ise ABARTACAK bir şey var demektir ortada Vicdanını hangi ameliyatla aldırdın bilmiyorum ama mantığına da o ameliyatta ekstradan operasyon yapılmış. ..
-
@bunebicimhikaye İstisnalar kaideyi bozmaz diyoruz hocam. Katılmayabilirsin teşekkürler.
-
@siyahbeyaz bos konusuyorsun bombos konusuyorsun senet mi imzaladi kesin karine mi var guya basvurulmayacak diye adam gibi destek lazim desen verilir
-
@bunebicimhikaye adam gibi destek istendi zaten sanırım sende bu yüzden kavrayamadın. ..
-
@bunebicimhikaye hadi 50 tane senin dediğin gibi olsun peki geri kalan 250 kişi?? 250 tane insanın mutlu olması için bir dakika ayırmak neden seni rahatsız ediyor ? Öğretmenler . Net değil burası !
-
Arkadaşlar GUY başvurularından önce SGK denetmenlik olumlu olursa hiç GUY' başvurmayacak yüzlerce kişi var emin olabilirsiniz. Onun için SGK süreci tamamlansın istiyoruz. Destek vermek isteyenler için TAG;
#SGKMagdurEtme
-
@siyahbeyaz ben ortada adam gibi bir uslup goremedim fazladan 300-400 yuksek puanli bu sinava basvurmayacak diyorsun benim en yakin arkadasim sonuc aciklaninca istedigi ili yazacak demekki sen 299-399 kisi adina konusuyorsun ya da sadece kendi adina eger samimiysen ozelden yaz adini soyadini sonuclar aciklaninca guya basvurul basvurmayacagini merak ettim cidden
-
@bunebicimhikaye hemen söyliyim ben sgk dan sonuç beklemiyorum sıralamaya giremedim 0.20 puanla kaçırdım yani bana bir faydası yok ! Bir başkası daha 0.20 puanla guy dan elenmesin istiyorum. .. 1 kişi 1 kişidir benim için sen böyle geniş bakış bakmaya çalışma şaşı olursun
-
@bunebicimhikaye 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
SGK İÇİN YARDIM BEKLİYORUZ ÖZELLİKLE 80 PUANA KADAR OLAN ARKADAŞLARDAN.. 300 400 KİŞİ AZ BİR SAYI DEĞİL YÜKSEK PUANI OLAN BİZLER İSTEDİĞİMİZ İLİ YAZACAĞIZ ANCAK SGK OLURSA BAŞVURMAYACAĞIZ
Sgk'da hangi ile düşecekleri belli değil doğuda sgk denetmenligi mi izmir ankara istanbul gibi illerde guy olmak mı diye dusunup sonuc aciklansa dahi basvurulur genelde bu isler boyledir.(İstisnalar kaideyi bozmaz)
@bunebicimhikaye 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
SGK İÇİN YARDIM BEKLİYORUZ ÖZELLİKLE 80 PUANA KADAR OLAN ARKADAŞLARDAN.. 300 400 KİŞİ AZ BİR SAYI DEĞİL YÜKSEK PUANI OLAN BİZLER İSTEDİĞİMİZ İLİ YAZACAĞIZ ANCAK SGK OLURSA BAŞVURMAYACAĞIZ
Sgk'da hangi ile düşecekleri belli değil doğuda sgk denetmenligi mi izmir ankara istanbul gibi illerde guy olmak mı diye dusunup sonuc aciklansa dahi basvurulur genelde bu isler boyledir.(İstisnalar kaideyi bozmaz)
şu çok bilmiş arkadaşı pistten alalım
-
@siyahbeyaz guy sinavina girenlerin %60ı sınavı kazananların %50si eleniyorken keşke senin bu azmini bu sistemi yaratanlar gorseydi ne fedakar bir arkadas
-
#Sgkmağduretme lütfen destek olalım daha fazla arkadaş guy olabilsin