2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Sipsilimarpuc hadi alın bakalım
-
@bunebicimhikaye hayatında muhtemelen kimseye bir faydan dokunmadı anlıyorum seni de zor tabi bencil bencil nereye kadar !!
-
@siyahbeyaz kardesim benimle polemige girceksen ozelden yaz burayi mesgul etmeye gerek yok
-
@bunebicimhikaye 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@siyahbeyaz kardesim benimle polemige girceksen ozelden yaz burayi mesgul etmeye gerek yok
benim kimseye kaba üslubum yoktur bu forumda ancak siz üst perdeden konuşmuşsunuz. yardım istiyoruz cevaplamak yerine iğneliyorsunuz nasıl bi cevap beklerdiniz ?
-
@Sipsilimarpuc alıntıladığın cümlem senin icin de gecerli
-
@bunebicimhikaye onu kardeş diyebileceğin birine söylersin! burayı meşgul eden biri varsa oda sensin yeterince can sıktın uzatma artık
-
@siyahbeyaz seni her türlü destekliyorum
Onlar senin bu çabanı virgüllerle listeye kaldiklarinda yüzleri utanip sana teşekkür edecekler. @wesley10 kardeşim sende ayni kefedesin. -
@Fişek-MORGEN ben
-
@Smıth AYNEN SENDE BAŞKANIM
ASSOLİSTLER SONRADAN GELİR -
@kilici istanbul hocam ama farkediyomu şehir?
-
Bugün sabah sgk bekleyen arkadaşımla konuştum adam guy başvurusunu hemen bugün yapmış yani istediği il için illaki guy seçecekler vardır fakat bir kişi bile guya başvurmasın diye twit attık atmalıyız bence.
-
5 senen önce askerlik tecili için çekindiğim fotoğrafı koyuyorum sıkıntı olmaz inş
-
@siyahbeyaz sana bana nerde cevap verebilecegini soyledim şov yapma ötede oyna azcık
-
@bunebicimhikaye biz oyun oynayacak çağı geçeli çok oldu sen devam et oyununa...
-
@siyahbeyaz cocukluga devam ediyorsun ama?
-
@bunebicimhikaye Hakketen BU NE BİÇİM İNSAN
-
@Fişek-MORGEN senin olayın ne?
-
@bunebicimhikaye SEN
-
@bunebicimhikaye bir fazla kişi çocuğuna ekmek götürsün diye çocuğum yaştakine cevabım yoksa çocukluk Masumluktur iyidir çocukluk. ..
-
@Fişek-MORGEN tamam sorununu cozelim o zaman