2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyguy ankarayı sadece ankaradakiler yazdıģı icin yuksek kapatmıyordu. Bu sınavda ankara ankarada yaşayanların.
-
Bilki öyle oldu mu Ankara düşük kapatacak tir
-
size bir güzellik yapayım gençler elimde özgün 7 adet guy denemesi var isteyen kişilere dua karşılığında mail adresine atayım.özelden yazsın isteyen.
-
@karakalpaklı olur kardeş ben yaptım bir sıkıntı cıkmadı..
-
@bunebicimhikaye kardeşim sence gelir mi?Gelirse seni unutmam.
-
Dedim ya ilk gün bu forumda kim yazdıysa Ankara Şampiyonlar ligi olcak.O benzetme bni bitirdi.Ama senin dediğin gibi olursa 2017 kpss ve guyda motivasyonım çok iyi olur
-
@guyguy ben gelecegini dusunuyorum senden dusuk puanli iki arkadas eksiledigine gore onlar da oyle dusunuyor Allah gonlune gore versin.
-
@guyguy İyi ne güzel. Size gelirse bana da gelir.
-
Arkadaşlar elinde en son guy soruları olan rica etsem bana atabilir mi? Çok dua ederim.
-
@guyguy şunu es geçiyorsunuz; Ankara düşük puanla kapatsa da kurum sınavında ve mülakatlarda yüksek kapatacaktır.
-
@gokhangermen bunu kimse bilemez rakiplerinizi tek tek tanıyor musunuz?
-
Puanım 78 küsür Urfa Antep Diyarbakır Hatay 4 ünden birini yazmayı düşünüyorum ama herkes orayı yazacak heralde. İstanbul konusu desen tamamen muamma.
-
@ekonomistt1 mesaj attım bakar mısınız
-
@ekonomistt1 hocam o puanla oralar gelmezse sürpriz olur. Bence hepsi olur.
-
@gokhangermen asıl onu kimse bilemez.Guy sınav listesinden sonra herkes eşittir kardeş.Ben onu takmıyorum.Benim puana Ankara gelmezse çok üzülürüm.Son haftaya kadar dayancam.İstanbul yada Ankara
-
@Obra Ankara 82 ye gelmesse ne olur?
-
@guyguy mucize olur. ankara şişirilmiş bir balon. kimse yazmasın diye algı yapa yapa bir hal oldular. 82'ye gelmeyecek il yok.
-
@bunebicimhikaye eyvalah kardeşim Olmadı İstanbul yazarım o daha garanti.Çünkü bu sınav herkes gibi benim içinde çok önemli
-
@Obra benmde 78,2 antep urfa 77nin üstüne çıkmaz mı sizce? 2014 de gaziantep 210 kişi almış 77 yle kapatmş bana çok geldi
-
@Duesenberry 210 olunca daha yüksek kapatması normal. Daha az alım olunca puan düşer. Çünkü herkes güvenilir tercih yapmak istiyor. Adam 80'i geçmiş ama istanbulu yazıp kendi memleketini yazmıyor. İzmir ankara bursa istanbul antalya varken diğer yerler haliyle nispeten düşük kapatır.