2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@bunebicimhikaye Çok basit pozitif insan ol ya da insanlarin iyiliklerini ,guzel dusuncelerini engelleme Bu kadar. Çok zor değil sanırım
-
@Obra yok kişi kendi istemedikce absurd bi yere asla vermiyolar ben görmedim duymadım. Gebze veya kurtköy de oturup pendik kartalda calışan arkadaslarım var zaten pendik kartal sultanbeyli küçükyalı hepsi kartalda bi komplekste ve baya bi yere servisi var. ikametgah veya ev tutmayı düşündüğünüz semti evrak tesliminde bildiriyosunuz ona göre atama yapılıyor
-
@guydemapusant hocam ıstanbulda maliyede servis var mi
-
@Hannibal tabi bütün dairelerin en az 5-6 servisi var
-
@guydemapusant bu iyiymiş suan kastamonu maliyede servis yok o yüzden sordum bu iyi oldu teşekkürler
-
@Hannibal istanbul hariç hiç bi yerde yok diye biliyorum yani varsa bile müdür ve müdür yrd kullanıyır ankarada falan.
-
@guydemapusant evrak teslimi falan filan insan heyecanlaniyo ya .Biz de gelir mıyiz acaba bu aşamalara
-
@lal ben bu tercih aşamasına geçince bile çok şükür ettim. İnş diğer aşamalarıda rabbim nasip eder
-
@sssld her aşaması ayrı bı atraksiyonlu geçiyor zaten. ins emeklerimiz boşa gitmez
-
arkadaşlar sınava başvurmak için sisteme kayıt olmaya çalışıyorum. ancak kimlik numaramın mernis e kayıtlı olmadığı gerekçesi ile hata verior. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
-
Yok olmuyo ya odaklanamıyorum.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Ankara şampiyonlar ligi falan bunlardan çok etkilenmişim.Sanki 3-4 Mayısta küsüratla Ankarayı kaçırcam gibi geliyo.Sizce p35 82 Ankara mı İstanbul mu?İstanbul da servis kesin var mı?
-
@guydemapusant kardeşim İstanbulun sence artısı nedir?Birde p35 82 Ankara gelir mi?
-
Cidden soruyormusun bu soruyu ciddi bir algı operasyonu yapilmis 83 ten korkar olmusuz
-
@guyguy 2013 aralik istanbul ankara denizli zonguldak alimi vardi istanbul 1000 ankara 850 kisi aliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Ankara 80 alti riski diye manipulasyon basladi istanbula yuklendi herkes az kalsin istanbul ankarayı da gececekti. Simdi ankara 155 istanbul 850 ve baska bir cok il var ben 81i gececegini sanmiyorum hic bir ilin.
-
Arkadaşlar sizce batı ve Akdeniz illerinden hangisi düşük kapatabilir?
-
@Quesnay kardeşim bana mı sorduysan eğer sana şöyle izah edeyim.Geçen sene Ankara 2000 kişinin sınava katıldığı tercihlerde 79 küsürle kapattı ve 7000di sıralama.Bu senin 82si geçen senenin 80i oluyo bu kesin.Ha bna İstanbul gelir çünkü önümdeki 4250 kişide İstanbul yazmaz.Ama İstanbul konusunda 5 yıl için kararsızım ve kiralar korkutuyo
-
@bunebicimhikaye İşte Ankara 775 kişi katılcak geçen sene 2000 kişi bu korkunç bir risk.Tamam şuana kadar 80.9u geçen il yok.Ama Ankaranın yakınında ne bileyim bir Eskilehir Kırıkkale yok
-
Arkadaşlar önce şu psikolojiden kurtulun.Onunuzde ki herkes sizin seçtiğiniz ili secmeyecek,seçmek zorunda degil,o açıdan bakarsak kimse bi yerde sınava giremez ozaman. 3 5 il yok sonuçta.
-
Vergi müfettişlik yardımcılığı için ilan geldi.
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?56153570-38cb-49bb-8409-e4994b729f9f
-
Arkadaşlar özgün guy denemesi var mı kimsede pdf ? Ya da önerdiğiniz bi yayın guy denemesi olarak