2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Obra valla herkes garanti olsun diye güneydoğuyu yazıyor bence İstanbul'dan bir kaçış var ya da bize öyle yansıtıyorlar
-
@Obra burda çok fazla insan var 80 üstü alıp antep yazan o yüzden aklım karışıyor
-
@ekonomistt1 sıralaması ilk 4250'de olan bir çok kişi aman ne düşünüyorum istanbul kesin diyor. Bunu çok gördüm. İstanbulla uzaktan yakından alakası olmayan bile böyle düşünüyor.
-
@davetsiz sağol dostum aldım Allah razi olsun
-
Analiz reyizler toplanmış yine
-
@kilici analizden zarar gelmez algı yapılmadığı sürece. kimse karambole bir yer yazmıyor belli analizler yapıp karar veriyor.
-
@Obra kardeş 80.68 le izmiri seçcem olur mu sence?
-
2005 guy sorularında patladım resmen:) Acayip sorular vardı:)
-
@vlkrt benim de puanım ona yakın. Bizim puanlar ateşten gömlek. Kimse kimseye net bir şey diyemez.
-
@Obra tahminin ne gelme ihtimali daha yüksek geliyor bana
-
@kzxp 2007 ve sonrasını baz almakta fayda var ondan öncesi baz alınacak gibi değil:)
-
@Obra 4250 kişinin hepsini tanımamızın imkanı yokki keşke herkes dürüst olsa ve yerleşebilsek
-
@Mustapha Orası öyle ama garip sorular vardı sinir oldum resmen:)
-
@ekonomistt1 tabi ki hocam. tek tercih olması bizi bu hale soktu.
-
@kzxp aynen baya bir garip, sorumlu olunan sınav konuları falan da farklı galiba.
-
Hem kpss hem guy bir arada çok yoruyor
-
Arkadaşlar sınav 14 Mayıs ta işe başlama tarihi maksimum hangi gün olur ben askere gitmeyi düşünüyorum ama ona göre karar alacağım.??
-
@abba10 sağol
-
bursa kuyruğuna bu kardeşinizde eklendi hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Obra 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici analizden zarar gelmez algı yapılmadığı sürece. kimse karambole bir yer yazmıyor belli analizler yapıp karar veriyor.
Tamam da yüzlerce ihtimal var ve şu forumu okuyanlar, sınava girecek olanların yüzde birini bile bulmaz. Nasip kısmet deyip yazacaksın bir yeri. Burdaki analizler bence tamamen mantıksız.