2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@halilhy geçen sene 7 ekimde ilan gelsi kaZananlar temmuzun ilk haftası işe başladı mülakar büyük ihtimal ağustosun başında başlar 15 gün sürer mülakattan sonra evrak teslimi güvenlik soruşturması derken 3 ay geçiyor
-
@Hannibal mülakarlar bittikten 5 6 gün sonra açıklanıyor ama işte ondan sonra yüne bekliyorusun
-
Sıralamalar ortalama 15gun önceden açıklanıyor.Peki bu 15 günlük süreçte imece bitirilebilir mı ya da kaç kere donulebilir
-
@lal bunu bende merak ediyorum
-
80 üstü alan arkadaşlar hakkaten Ankara ve İzmir dışında neden rahatsızlık yaşıyorlar anlamadım.Şu guy tarihinde ne zaman bu şekilde kapanmış ki. Benim 80 puanım olsa rahat tercihimi yapar ders çalışırdım.
-
@lal Hocam konu eksiginiz yoksa 2 kere rahat donersiniz imeceyi
-
@aycan teşekkür ederim
-
@lal rica ederim
-
@ekonomistt1 80 puanım yok ondan anlamıyorum sanirim
-
@guy225 komisyona göre değişiyor benim gayet rahattı
-
@lal valla benim 80 puanım varken gayet rahattım ben de ondan dolayı anlamıyorum:)
-
@guydemapusant teşekkür ederim
-
@aycan sadece uluslar arası iktisadi işletme ve muhasebedede küçük konular eksikse yinede dönülür değil mi
-
İstanbul'da guy olarak görev yapan biri Yok mu ??
-
düzce hakkında görüşü olan var mı 10 kişlik alım risk mi sizce 83 puanla ?
-
@betulokur çok riskli 85 ten aşağıya düşmez bence kars veya şırnak'ı yazın.
-
@betulokur olmaz
-
@kpssa Hocam bendeki 2015 imece icinde 14 sinav var gunde iki tanesini cozmeniz ve analiziniz tas catlasin 4 saatinizi alir o da yanlis sayiniza, calisma performansiniza vs. gore degisir. Boylece 7 gunde biter geri kalan vaktinizde de eksik konularinizi rahatliklikla bitirirsiniz
-
@Hannibal hocam sen iyimser bakmissin olaya ben 90 la kapatacagini dusunuyorum
-
@aycan 85-90 arası alan arkadaşları etkilememek için dedim şimdi burayı takip eden falan vardır sonuçta ülke nüfusunun %70'i düzceli