2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaslar Bugun Bursa icin yaptim tercihimi ama basvurunuz basariyla alindi mesaji veya telefon olsun e mail olsun herhangi bisey gelmedi. Normal mi ?
-
il tercihi yaparken ilçe sıralaması çıkmıyor bende arkadaşlar kılavuzda ilçe tercihleride belirlenecek yazıyor
-
@iibfci22 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
il tercihi yaparken ilçe sıralaması çıkmıyor bende arkadaşlar kılavuzda ilçe tercihleride belirlenecek yazıyor
Bende de çıkmadı ve sınava girmek istediğiniz gruba 1. grup seçmeme rağmen diğer bilgileri doldururken seçilmedi uyarısı veriyor.
-
@eomer Bende anlamadım sistem hatası mı acaba düzelir herhalde.
-
-
@dlkdr ne demek hocam lafi olmaz
-
başvuru yapan arkadaş varsa tercihte ilçe seçme konusunda yardımcı olabilir mi, o kısım cıkmıyor il seçtikten sonra.
-
Sistemsel hata var bazen mernis bilgileri bazen ilçe bilgileri uyuşmuyor şuan için tercih yapmanız mantıksız işinizi garantiye alın 28 nisana kadar vakit var zaten. haftya yapmaya başlayın gib tekilerin sistemi düZeltmesini bekleyin
-
Arkadaslar bana msj atıyorsunuz ama deneme gönderecek kişi ben değilim. ' davetsiz' isimli arkadaş gönderecek. O msj bana cevap olarak yazılmış bir mesaj ben yazmadım
-
Arkadaşlar elinde özgeçmiş örneği olan paylaşabilir mi??
-
Bursa ya bastım daha da değiştirmem..
-
@marslı marslı kardeş çok. Teşekkür ederim cevabın için inşallah aralik a kadar uzar süreç
-
ben de başvurumu yaptım tekirdağa.herkese başarılar arkadaşlar.
-
@safiTÜRK69 basvuru yaparken sistem hata vermedi mi
-
Sakın dalga geçmeyin geçen sene Ankara 7000 sıralama civarı gelmiş.2000de 7000 5000 fark var.Bu sene 775 5775den yukarı tamam bu iş Ankara bekle beni
-
@halilhy ben varım
-
@guyguy ankaraya sıralamam gelmez diye düşündüm puanım tam 80di 79la kapadı sırf bundan emin olamadogım için yazmadım. Hayatımdan kira dışımda memnunum para biriktirmek pek kolay olmuyor diyebilirim. 1+1 50 mkare eve bi arkadasım kartal da 1200 kira veriyor biri de üsküdarda 1150. 2+1lerde 1200-1500 arası değişiyor. Anadolu yakası için konuşuyorum bu fiyatlar hemen hemen taban. Baya bi ev arama sürecim oldu evet her sehirde kiralar artmıştır ama istanbul maalesef apayrı. Onun haricinde seviyorum istanbulu canınız sıkılmıyor en kötü ihtimalle sahile inip kafa dinliyorsunuz
-
@guydemapusant ben de ilk gün yazdım. Bitti. Inşallah bu kez bu işi hakkıyla hayırlısıyla kazanırım
-
.............
-
@iibfci22 yok kardeşim vermedi.