2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@angarabebesi inşallah Allah muvaffak etsin
-
@guydemapusant Allah razı olsun kardeşim
-
ben basvurumu yolladım sonra kontrol amaclı basvurdugunuz sınavlar kısmından baktım aday no da var gönderildi de dio ama cıktı alamıorum basvuru tarihi bitmeden alamazsınız dedi korktum
-
@maliyeciadayi Başvuruyu yolladıktan sonra şehri değiştirebiliyor muyuz
-
son alımda düşük kapatan yerler yüksek yüksek kapatan yerler düşük kapatacak diye düşünüyorum 78 83 arasında ciddi istanbul yazacaklar olacak bu yıl korkudan kesin olsun diye haliyle diğer illere de sirayet edecek
-
@maliyeciadayi 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
ben basvurumu yolladım sonra kontrol amaclı basvurdugunuz sınavlar kısmından baktım aday no da var gönderildi de dio ama cıktı alamıorum basvuru tarihi bitmeden alamazsınız dedi korktum
Cikti almana grek yok kardes.
-
@guydemapusant Ankara olsa daha mı iyi olurdu.Zaten olıyomuş seninde.
-
herkese merhaba.
"Bu tc kimlik numarasına ait mernis kaydı bulunamadı" bu şekilde bir hata alıyorum kayıt olurken. aynı sorunla karşılaşan oldu mu?
-
@guyguy tabiki çok çok iyi olurdu ailemin yanında rahatca birikim yapardım onlara da destek olurdum
-
@guydemapusant şimdi yine İstanbula döndüm.Deniz havası gezmek eğlenmek yazdın ya bn yine u dönüşü.Ya bu tercih süreci ne zormuşya
-
@guydemapusant Ben de listede Ankara'ya da girebilecek durumda olduğunuzu öğrenince üzüldünüz mü onu merak ettim. Benim öyle olacak gibi görünüyor da.
-
-
@guyguy bana da kurum sınavı için biraz gaz verebilir misin
-
@atiye_4781 bnim kafa çok kötü önermem.Bi İstanbul sonra Ankara gerçekten çok kötü durum.Ankara sanki küsüratla kaçacak gibi
-
@Mmrtz saol kardeş Allah razı olsun
-
@Ülkü onu bilmiyorum kardeş
-
Yahu valla yazmayayım yazmayayım diyorum tutamıyorum. Yok bu sene istanbuldan korkuttular yükselcekmiş puanı yok düzce 83le gelirmiymiş yok 81le kocaeliye sınırla mı girerim. Düşünceni de kendine sakla . Bu zamanlar kritik zamanlar milleti daralttınız ya. Hepsi de 78 ve aşağısı kapayacak beni bul açıklandıktan sonra. Valla delirttiniz. Kendi beyninizi ve kalbinizi dinleyin. Pişman olursunuz. Ve çalışın.
-
arkadaslar il seçiminden sonra ilçe seçiyomuyuz bende çıkmıyor.İlçe seçimi yapan varmı sorun bendemı çok acil yardım edebilirseniz sevinirim
-
@maliyeciadayi 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Mmrtz saol kardeş Allah razı olsun
Onemli degil kardesim gecem alimda ben cikti almadi bu alimdada kilavuza alin demiyor alabilirsniz diyor yani hic canini sikma.d
-
@anyone Selamunaleykum kardeş bende de çıkmadı.Ayrıyetten sonraki adımda fakülte de seçtirmiyor bu yüzden.Bilenler varsa yardımlarınızı bekleriz...