2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@denizci hocam aynı sorun bende de oldu.Sistemden kaynaklı herhalde yarın yine deneyeceğim.
-
@guyguy aynen herkes eşit
-
@delpo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
herkese merhaba.
"Bu tc kimlik numarasına ait mernis kaydı bulunamadı" bu şekilde bir hata alıyorum kayıt olurken. aynı sorunla karşılaşan oldu mu?
??
-
arkadaşlar kayıtta özgeçmişi nasıl hallettiniz bi örenği olan varmı
-
@delpo hocam yeni kimlik alanlarda bu sorun çıkıyormuş siz de aldıysanız bi süre bekleyin düzeltirler.
-
@ibra hocam teşekkürler yeni kimlik bekliyorum
-
"Tercih Bilgisi bölümünden sınav grubu seçmeden fakülte/bölüm adı bilgisi giremezsiniz." sınav grubunu seçmeme rağmen bu şekilde bir uyarı alıyorum, daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu nasıl çözebiliriz?
-
@mehmedoglu gecen gün mernis ile ilgili sorun vardı iki gündür de grup seçimiyle gib i ara yada bekle bir hafta
-
bende de ilçe sıralaması çıkmıyor ne zaman düzelir , böyle sorunla karşılaşıp da başvurusunu yapan oldu mu
-
@aylin selam:)
-
@aylin ya hala sistemsel bozukluk ya da cromedan kaynaklı cromenun eski sürüm olabilir
-
-
@Hannibal ilk başvuru başladığında girdim sıralamıştım kaydetmedim biraz daha düşünym diye , o zaman oluyodu şimdi olmuyo
-
@aylin denemekten başka yapacak birsey yok o zaman yenile yenile gir sayfaya
-
@aylin ili degistir sonra tekrar sececegin ile getir bende oyle duzelmisti dun.
-
@aylin hangi ili seçiyon sen:)
-
Adem kılıç mı imece mi arkadaşlar?
-
Başvuru formunuzda değişiklikler yaptınız, formu göndermeden önce 'Taslak Olarak Kaydet' tuşuna basmanız gerekmektedir.
bu uyarıyı geçebilen var mı ? bölüm sonu canavarı gibi bir türlü gönderemedim
-
@rybiński hocam adem kılıçı bir kez çözüp imeceyi bi kaç defa dönebilirsinz.adem hoca konuyu öğretir imece pratik yaptırır.
-
@busus değiştirip yaptım olmuyor bekleyeyim bakalım biraz