2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar bir yardımcı olsanız lütfen. Şimdi 2015 kasım soruları kesinlikle hiçbir yerde yok mu?
-
Arkadaslar azıcık rahatlayın gevşeyin ya.. ya adanada kadro açılsaydı ?
-
@aylin 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
referans yazan var mı
@aylin 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
referans yazan var mı
Var. İşci babamı ve ev hanımı annemi referans kısmına yazdım sonuçta onlardan başkası beni iyi tanıyamaz.
-
@marslı başvurudan sonra aradım zaten başvurularım bölümünden görüyorsanız sıkıntı yok dedi
-
@paretowilfredo bugün sitenin tasarımı değiştikten sonra ana sayfadan forum bölümüne geçiş kısmını göremedim, ben mi bulamadım yoksa bir sıkıntı mı var, bi bak istersen, mobilden girmeyi denedim bu arada.
-
@mehmedoglu yalnız değilsin Ben foruma girmek için ilanlara giriyorum guy ilanını bulup forum bağlantısına tıklıyorum
-
Ben de basvuru yaptım hayirli olsun arkadaşlar. konya
-
@Mimar hayırlı olsun kaç kişi başvuru yapmş son durum ne
-
@gizem7 bana da mail gelmedi ama başvurular kısmında aday no ve gönderildi yazıyor bir sıkıntı olmuyormuş değil mi
-
@Duesenberry 2563 kişi basvurmus iste hocam. Sistemde sorun yok tıkır tıkır işliyor
-
80.6 İstanbul yazdım özgeçmiş konusunda tavsiye verecek olan var mı? şurda doğdum şuralarda okudum şurda ikamet ediyorum hobileri yazdım geçtim mülakatta etkili olacaksa daha ayrıntı eklemek lazım mı acaba?
-
İstanbul yazdık bakalım hayırlısı olsun.
-
"Tercih Bilgisi bölümünden sınav grubu seçmeden fakülte/bölüm adı bilgisi giremezsiniz." hatası veriyor arkadaşlar sınav grubunu seçmeme rağmen nedenini bilen var mı dün de aynı hatayı veriyordu sistemsel bir sıkıntı mı
-
@sofuoglu dün bana da aynısı olmuştu.Sistemden kaynaklı bugün tercihimi yaptım ama demek ara ara sıkıntı çıkarabiliyor.
-
78.385 ile hangi ile basvurmaliyim arkadaşlar k.maras riskli okur mu
-
Özgeçmişe ne yazmak lazım içimden bütün çektiğim çileleri yazmak geliyor
-
@dibace bende de aynı hata veriyor. Acaba sizde düzelme oldu mu?
-
@arche 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@dibace bende de aynı hata veriyor. Acaba sizde düzelme oldu mu?
ben başvuruyu bi süre daha bekleticem arkadaş il değişmiyor bir daha dedi doğrumu bilmiyorum.
-
Üni mezunu kişiler öz geçmişini yazamıyor mu. Yok artık !!! Bence şaka yapıyorlar
-
@marslı sen nasıl yazdın bi paylaş da görelim