2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@marslı yazarız da insan tırsıyor basit bir özel işletme değil sonuçta liyakata bakmıyorlar
-
@aylin 31.02.2000 tarihininde ruanda nın arizona ormanınında doğdum ilk ve orta öğrenimimi tarzan ilk öğretim okulunda tamamladım. 2012 yılında bağcılar lisesine başladım 2013 yılında mezun oldum aynı yıl harvırt üniversiteside baytarcılık böşümünü kazandım 2014 te mezun oldum. Babam kaplumbağa terbiyecisi annem ev hanımı 2 kardeşiz. Kardeşim ormanda aslan taşlıyor. Üniversitede aldığım eğitim ile bu mesleğe kendimi yeterli görürüyorum falan filan yazın işte :
-
@marslı ruanda ariozana ormanı bağcılar harvırt , sen bırak guy u dünyayı fethedersin kardeşim :thumbsup_tone1:
-
@aylin tamam başvuru yapmiyim guy a:)
-
@aylin biri bağcılar mı dedi
-
arkadaşlar iş bilgisi girmek zorundamıyız ?
-
@pomak asıl bağcılar çocuğu geldi sanırım
-
@umutsuz_vaka olmaz dediler sınav koordinasyondan
-
@eomer kardes denedin mi oldu mu?
-
Arkadaslar referansa kimleri yazmamiz gerekiyor? Illa devlet memurumu olacak aileden yazabiliyormuyuz?
-
@duranvarlık evet şu konuya bi açıklık getirirseniz ben de çok sevincem
-
Ozgecmis kismina calisiyor olmamizi yazmak dezavantaj olur mu sizce arkadaslar
-
@duranvarlık 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaslar referansa kimleri yazmamiz gerekiyor? Illa devlet memurumu olacak aileden yazabiliyormuyuz?
Orada "hakkınızda bilgi alınabilecek akraba dışındaki iki kişi" yazıyor. Aileden olmaz bu yüzden ama memur şartı yok tabiki.
-
ben iş bilgisini girmeyi unuttum Güncellemeye tıklıyorum iş bilgisini ekle diyorum ama kaydet çıkmıyor
Güncelleme yapabilen var mı ?
-
@denizci bugün tercihimi yaptım oldu.İlçelerde çıkıyordu.Sıkıntı çıkmadı bu sefer.
-
başvuru tamamlandı bursa yazdım artık hepimiz için hayırlısı
-
Başvuru sayısı kaç oldu @sradaninsan
-
@sınavstilisti 102792 aday no
-
@kaptanbarbarossa muhtemelen basvuruyu geri alıp değişikliklerinizi yapıp taslak olarak kaydedip tekrar geri göndereceksiniz
-
@sınavstilisti yani bursayi tercih eden kaç kişi olmuş anlayabiliyor muyuz