2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@MerveKDM hayirli olsun puan kacti merve hanim
-
Antalya yazan varmi arkdaslar
-
@hulyayasar Ben yazacağım .. Bursa lıyım, geçen yıl Bursa dan elendim.. Vergi dairesi evimin alt sokağında olmasına rağmen bu kez Bursa yazmıyorum. Kalbim Alanya da kaldı Bu kez Antalya
-
BUraya göre herkes bursa yazıyo niye böyle oldu anlamadım
-
Yüzlerce kişi arasından forumda 8-10 kişi Bursa yazdı diye tedirgin olmayın arkadaşlar , bu sene böyle kaçarken Bursa'yı yine 75 altı kapattıracaklar heralde,hakkımızda hayırlısı.vesselam
-
@hulyayasar ben yazmayı düşünüyorum.
-
Bursa 500 kişi Antalya 425 kişi ve Türkiye'nin göz bebeği şehirleri elbetteki 90 alan bile başvurabilir 40-50 tanesini görünce herkes 85-90 demek yanlış olur. Bu şekilde devam edilirse yine böyle güzel iller çok daha düşük puanlılara kalacak adil bir dağılım için forumlardan etkilenmeyelim
-
@hulyayasar ben yazıcam büyük ihtimal
-
@hulyayasar bende yazdım
-
@joeblack16 Alanya yazın aşırı sıcak oluyor Etkileyemedi
-
İst yazdım ama antalya ile değiştirmemek için kendimi zor tutuyorum.
-
Bi bursa gidiyor, bende mi yazsam ne yapsam
-
ARKADASLAR 2015 GUY,MHUY VE VERGİ SINAVINA GİRDİM.YENİ GİRECEK ARKADASLARIN SORMAK İSTEDİĞİ SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM.İL PUAN KONUSUNDA FİKRİM YOK ONU SORMAYIN.HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
-
@bilgiveriyorum Ankarada guy olsam çalışacağın birimi nasıl belirliyolar
-
Herkese merhabalar daha önce soran olmuştur ama mutlaka ciddi anlamda kafam karıştığı için sizlerden yardım talep ediyorum şehir tercihi farketmeksizin 76 puan ile nereyi yazmamı önerirsiniz?
-
Diyelimki Hatay yazcaktiniz Maneviyatıniz nedeniyle ki bu rüya oluyor. Hatay yazmaktan vazgeçtiniz. Ankaralısiniz. Yazılı sınavı da düşünerek nereyi yazardiniz. Basvuru için Puan konusmadan
-
@sınavstilisti ruya gorduysen vazgecme bence.
-
@gizem7 Aşırı sıcağı aşırı severim Gerçekten de Antalyayı tercih etmemin baş faktörlerinden birisi soğuğu hiç sevmemem.. Sıcak olsun bana aşırı da olsa seviyorum
-
Kankalarım bu izmiri kimse konuşmuyor mu ben mi kaçırdım ,geçen alımda da yoktu İzmir bu sefer izmmirciler sessiz
-
Hiç izmir yazan duymadım neden öyle