2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
herkes izmir yüksek kapatır diye korkup uzak duruyor belki kontenjanı doldurmaz
-
@joeblack16 ins neresini istiyorsanz orasi nasip olur alanya cennet sanki öyle güzel; ) merkezden ziyade tercihlerde alanya 1.sirada sanrm puannzi yazabilr msnz
-
Antalyscilar puanıniz kaç ona göre yazmayalim
-
@gizem7 ins gönlünze göre olur puannz kac
-
@mülkiye1859 ins istediginiz yer olur puannz nasl
-
@hulyayasar İnşallah..Puanım 89.1 Siz nereyi yazıyorsunuz peki?
-
@joeblack16 bndr antalyayi yaziyorum tabiki ilk sira alanya sonra merkez manavgat serik kumluca siralam böyle bakalm puanm 84
-
@hulyayasar Herkesin ilk tercihi Alanya olacak sanırım Umarım atanırsınız. Ben sgk yı bekliyorum inşallah guya girmeme gerek kalmaz.. Ki guy olsa bile kalmayacağım.. Hepimiz için hayırlısı olmasını diliyorum
-
@joeblack16 ins sgk kazanirsiniz yada hangisini istiyorsanz o nasip olur son güne kadar beklemek herkes için daha güzel olur iyi calsmalar
-
@hulyayasar İnşallah tşkler size de iyi çalışmalar..
-
İstanbul tercih ettikten sonra ilçe seçimi oluyor mu? Yoksa kazandıktan sonra mı bir ilçe seçimi var?
-
Benimde ilk tercih Manavgat sonra Alanya inşallah SGK açıklanır hiç gerek kalmaz.
-
@gariban-guy 850 kişi merkez yazıyor. İlçe olsaydı yazardı ilanda.
-
@Obra o zaman kazandıktan sonra mı çalışacağımız yeri seçiyoruz? Yoksa terxih olmadan atıyorlar mı
-
@hulyayasar memleketim cennet ama işte talep çok olunca kılıf uydurmak zorunda kalıyoruz
-
@hulyayasar inşallah herkesin gönlüne göre olur 85 puanım var sanırım bu sefer şampiyonlar ligi antalya olacak
-
-
@gariban-guy kazandıktan sonra başkanlık atıyor.
-
@Çetin O ihtimal milyonda bir:)
-
@gizem7 korktma mılletı