2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@hermonie ben yazcam:) 2015te hic ankara yazan gormedim ankara yazdim sinava giremedim insallah aynisi olmaz
-
arkadaşlar referans için vergi müfettiş yardımcısı iş görür mü acaba digerine de okuldaki hocamı yazcam ???
-
Ne arkadaşlar var ya,85 ile yazdığı şehri şampiyonlar ligi ilan ediyor İzmir Bursa Ankara Antalya güzel yerler tabi ,herkesin hakkında hayırlısı olsun.vesselam
-
@bunebicimhikaye hayırlı olsun kardeşim girersin inşallah bu sefer
-
@İnmyheart peki
-
@Hipokrat kendi puanımla şampiyonlar ligi ilan etmedim. Genel olarak duyduğum çok yüksek puanlar tercih edecekler diye öyle bir şey söylemiştim. Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi etkilemek istemem. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Hipokrat insallah
-
Dostlar Ankaranın konuşulduğu bi forum falan var mı?Ya bn her gün git gel yaşıyorum.Geçen sene 7000 sıralamaya Ankara gelmiş.P35 82.5 sizce Ankara gelir mi?Ankara riskli derseniz o zman İstanbul dışında her yer aynı riski taşımaz mı benim açımdan
-
Her ili tercih edecek yüksek puanlılar var hocam.düzcede de var,Adıyaman da da var.ama illerin genel durumu bellidir ,yönlendirme olmazsa uç kapatmalar olmcktr diye düşünüyorum.başarılar.vesselam @gizem7
-
@guyguy sıralaman kaç hocam
-
@guyguy Arkadaşım yeter ama ya.Kimden ne cevap vermesini bekliyorsun kim ne bilsin.
-
@Hannibal arkadaşım ders çalışamıyorum hrm bundan sanane yoksa puanım 85 üstü diye hava atıp 80 sınırında olup Ankara isteyen sen misin?
-
@guyguy yoo benim puanım 80 ve gayette kritik ama ben senin gibi insanları rahatsız edecek şekilde hergün 2 defa ankara gelir mi diye sormuyorum
-
@guyguy dusunmekle sonuca varilmiyo seni cok iyi anliyorum ben de basta ankara istedim ve maalesef vazgectim.dusunerek bi sonuca ulastiginda ya benim gibi dusunen cok kisi olursa diye dusunmeye basliyosun bu sefer. o yuzden yaz gitsin bu bi sans oyunu gibi bise.dusunmek zaman kaybi gercekten calisimca icin rahatliyo sadece
-
@guyguy dusunmeyi tercihin son iki gunune birak su an kafani bosalt ve ders calis calistikca rahatlicaksin
-
@Hannibal yuksek puanlilar soru soramaz diye kural mi var acaba
-
Guyda şampiyonlar ligi falan olmaz arkadaşlar. Kimsenin gözünü korkutmayın. En yüksek kapatan yerle en düşük kapatan yer arasında üç beş doğru oynuyor.
-
@msaka tabiki de var ama sürekli gelip ''ankara gelmez istanbul mu yazayım ya da ankara olur ya ankarayı yazayım yok yok vazgeçtim istanbulu yazayım'' diye sabah akşam yazarsa sorun olur çünkü burayı yüzlerce insan okuyor kimi rahatsız oluyor kimi ise yorumlardan etkilenip kararlarını değiştiriyorlar o yüzden insanlar genel kitleye sahip bu tarz forumlara cümlelerini biraz daha seçip kullanmalı.
-
@Hannibal hepimiz ayni durumda degil miyiz bunu herkes yapiyo ama o zaman kimse yazmasin niye bir kisiye soyleyip moralini bozuyosun ki ne gerek var hepimiz zavalliyiz bburda arkadaslar 80 ustu alan da almayan da hepimiz
-
@msaka şahsa yönelik olmasının sebebi sürekli tekrar edip zaten pamuk ipliğine bağlı olan psikolojimizi bozmaya uğraşması.Bu arkadaşın geçmişe dönük yazılarına bakarsın demek istediğimi anlarsın.Konuyu daha da uzatmaya gerek yok tamam ben haksızım özür dilerim.