2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyguy bu kez izmir gibi bir ilde var puanlar 32 ile bölünecek çoğu kişi memleketini veya memleket yakınını yazacak üstelik bu sefer toplam alım 2000 bunu da göz önüne alın puanlar çok yükselmicek bence
-
@Çetin evet üstelik sıralamada önünüzden 2000 kişiyi silebilrsnz diye kaç kez analiz yapıldı. 80 üstü rahat olsun artık emin olun sıkıntı çıkmaz
-
@Duesenberry sizin korkmanizin 80 ustu kisilerin korkup korkmamasina bagli olmasi cok tuhaf gercekten adam 82 aldi diye korkmamak zorunda mi .o korkmadigini soylese senin icin rahat edecek mi gecen seneki siralama farkli ve bunu biliyoken yuksek puanlilar korkmuyosa ben de korkmiyim mi diceksin ahahaha
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@guyguy ben sizin korkularınızı azaltmak için söylüyorum,çabalıyorum ama bazıları iyi niyetle analiz yapmıyor milleti yönlendirme gayretinde. Tepkimiz sadece bu.
-
@Ziyaretci Size hak veriyorum.İnsanlar bu kadar konuşmasa tercih çarpıklığı daha aza indirgenebilir.
-
İstediğiniz kadar eksileyin umrmda değil düşük puanlı arkdşlra bir sözüm var kimseyi dinlemeyin kimseyi gönlünüzden nere geçiosa yazın . Yönlendirmeye bakmayın fikir alın sorun edin araştırın ama dönüp dolaşıp kalbinizdeki yeri yazın.
-
Basvurumu yaptigima gore kararliligimi ihtiyaci olan arkadaslara devrediyorum
-
@guyguy. kardes harbiden kimden ne demesini bekliyorsun biraz okudum surekli senin evhamlarin. Mesela ben gelir dedim yazacakmisin yada gelmez dedim diye yazmayacak misin ?
-
82 ile erzurum yazdım herkes için hayırlısı
-
Sanane kardesim ister korkarim ister korkmam senin korkunu azaltmak icin konusamayacakmiyiz burda Allah Allah yaa sen rahat et tercihini yap birikmeden korkma diye biz susmak zorunda miyiz etkileniyosan cik okuma hasta midir nedir yaa adam 82yle ankara yazmaktan korkuyo diye kimse ankara yazmayacak mi saniyosun sanane yaa isteyen istedigi yeri yazar ve herkes kendini garantiye alma cabasini gosterip fikir alma hakkina sahip kimse senin icini rahatlatmak zorunda degil kimsenin ici de rahat olamaz zaten
-
@aycan nereyi yazdın? Kararlılığınızın alabilirim:)
-
Arkadaşlar karşılıklı tartışma içine girmeniz tansiyonu yükseltmek dışında bir işe yaramıyor. O yüzden sakin olmanızı ve tartışmadan kaçınmanızı rica ediyorum.
-
@ekonomistt1 İstanbul hocam. Verdim gitti
-
Arkadaşlar bence burda bana bura gelecekmi gelir mi demek veya tartışmak inanın hiçbişey kazandırmaz bize. Herkes gönlündeki yeri yazsın nasipte varsa o gelir mi dediğimiz puana gelecektir zaten.
-
Ben nereyi yazayım ya
-
Şu forumu okuyan 100 kişi algı yönlendirmesinden dolayı korkarak İstanbul yazsın diyelim. İstanbul için kaç kişi sıralamaya girecek 4000 kişi. Diyeceklerim bu kadar hadi hayırlı tıraşlar
-
Arkadaşlar, SGK 8. Promosyon Denetmen Yardımcılığının açıklanması için 21.00'da twitterda olacağız.
Bir İİBFli olarak Desteğinizi bekliyoruz ...
-
@Kutyler yaz gitsin Ankara'yı