2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@sergi kardeşim haklı olabilirsin 10 kişi olunca bende bi durup düşünürdüm inşallah doğru tercihi yaparsın .vesselam
-
@ekonomistt1 amin cümlemizinki
-
@Hipokrat sen de mi Afyon düşünüyorsun?
-
78 ile Antep yazdım arkadaşlar herkes yüksek kapatır diyor siz olsanız ne yapardınız lütfen fikir verin
-
@niskanen hic gonlunuzu ikilemeyin hocam kararinizi vermissiniz artik buralar spekulator doldu. Kendi kararinizin sonuclarini yasamak her zaman baskalarinin sozlerine aldanmanizdan evladir
-
@sergi hayır kardeşim aklımın ucundan bile geçmedi tercih etmek
-
Arkadaşlar lütfen yardım edin 80.95 puanım Kocaeli gelme ihtimali nedir
-
@aycan teşekkür ederim gerçekten gelmez diye korkuyorum ama artık hakkımızda hayırlısı herkes Urfa Antep yoğun diyorlar ama rızkı veren Allah
-
@niskanen Ne demek hocam lafi olmaz. Nasibimizde varsa Fizan'da olsa gelir o kadro
-
istanbul ilini seçerken ilceler cikmadi. sadece merkez yazıyordu. bir hata yok degil mi? bu sekilde mi herkeste
-
Selamunaleykum arkadaşlar klavuza baktım bulamadım özgeçmişi komple büyük harfle mi yazıyoruz yoksa normal şekilde mi bilen var mı acaba?
-
2016 öncesi kurum sınavları da hep 80 puan üstü mü kapatıyordu yoksa geçen seneye özgü çok mu kolaydı sınav.
-
ARKADASLAR ISTANBUL ICINN BASVURU YAPAMIYORUM
TASLAK OLARAK KAYDEDIN DIYO EDIYORUM GONDERE BASIYORUM YINE KABUL ETMEYIP TASLAK OLARAK KAYDETE BAS DIYO 2 GUNDUR AYNI SIKKINTI VAR YARDIM EDEBILIRMSNZ _? -
@2016mağduru BEN İST BASVURAMIYORUM KARDESIM YA SEN DIREK GONDERE BASINCA GITTI MI BENIM TASLAKLARA KAYDET DIO EDIORM BASIORM GONDEERE YINE TASLAKLARA KAYDEDIN DIO ONCE ??
-
Başvuru yapan var mı? Sistemde sorun mu var?
-
@burak3424 ben de once göndere bastim, uyari verdi once taslaklara kaydedilmesi yonunde. denileni yapinca oldu.
sinav basvurunun anasayfasinda "basvurulan sinavlarda"tamamlandi ise görünüyor zaten. oraya tiklayinca birsey yoksa tamamlanmamistir basvurun.bu arada ben tabletten yapmaya calistim olmadi, laptoptan chrome uygulamasindan yaptim hata vermedi.
siz ilçe secimi yaptiniz mi?
-
@napsak ankara öyleymiş hep sanirim, diger iller de gecen yil net orani yukselmis.
-
Arkadaşlar ben başvurduktan sonra böyle oluyor sıralama falan gelmedi geri alıp tekrar gönderdim defalarca hala böyle bende mi sıkıntı var başvurum yanmasın
-
@2016mağduru Resim yukluyorum taslaklara kaydet diyorum gondere basiyorum yine taslaklara kaydet diyo Istanbul sectim ilce cikmadi
-
@niskanen Hayırlı Olsun hocam kimsenin sözüne bakmayın kendi kararımız en önemlisi 78 le Antep gayet yazılır bence