2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici nasip kısmet deyip çalışmayı bırakalım öyleyse. Nasipse olur.
-
@davetsiz Allah razı olsun Hayırlısı ile gönlünden geceni versin
-
Arkadaşlar 14 mayısta sınav kazanırsak işe başlama tarihi ne zaman olur tahmininiz nedir ?
-
@guyguy istanbulun en yorucu yanı kiraları. Onun haricinde herseyden memnunum. Tek basınıza yasayacaksanız idare edersiniz zaten kenara köşeye ayda 200-300 atabilirsiniz. Yalnız şunun altını çizmek istiyorum daha sıralamalar dahi belli değilken köprünün öbür ucu olan mülakat ve kurum sınavını düşünmeniz yanlış. Çünkü sıralamaya girdiğinizde herkes eşit artık. Kaldı ki sınav mayısta olacagı için herkes kuruma bomba gibi hazır olacak. Siz de dahil. Sınav basit bir sınav gözünüzde büyütmeyin. Faydanızı max cıkaracak ili bi an önce belirleyin. Sıralamaya girdiğinizde sınavı daha özenle düşünün. Sınavı gecince de mülakatı. Ben bu sınava girerken ne kurum sınavı ne mülakat hiç bişeyi düşünmedim tek derdim sıralamaya girmekti çok şükür oldu. Sıralamaya girdikten sonra da sürekli cıkmış guy çözdüm. Önce ili belirleyin cidden istediğiniz gönlünüzdem geceni yazın teferruatı düşünmeden
-
@Obra 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici nasip kısmet deyip çalışmayı bırakalım öyleyse. Nasipse olur.
Yazdıklarımdan bunu anladıysan bence de çalışmayı bırak sen
-
@kilici arkadaşım kahinlik yapan yok. kimse şu puanla kapatır kesin. şunu yazın bunu yazmayın demiyor. istişare yapıp bazı çıkarımda bulunuluyor. sen mantıksız buluyorsun. atıyorum 75 puanlı birinin kars mı yazması lazım ankara mı? sana göre nasip kısmet yazsın ankarayı. mantıksız buluyorsan boş ver sen bak işine.
-
@guydemapusant İstanbulda ikametgah anadolu göstersem ataşehir kadıköy falan nerde çalışırım?Birde İstanbulda servis var mı?
-
@guyguy evet servis var tüm dairelerde. Ben ikametgah göstermedim evrak teslime geldiğimde ikametgah sordular ankarada yasıyorum dedim o zaman nerde calışmak istersen bi ilçe söyle dediler kadıköy dedim kadıköy grup müdürlüğüne baglı bir daireye verdiler anadolu yakasında. Zaten atamanızı tebliğ aldıktan sonra eğitimde falan yer değişikliği talep edebiliyosunuz
-
Merhaba arkadaşlar. Başvuruyla ilgili bir sorum olacak. Tüm bilgileri giriyorum fakat kişisel bilgiler kısmında birçok yeri doldurmama izin vermiyor. Bilgi giremiyorum ad soyad gibi kısımlara. Tc yazıyor sadece o kadar. Neden olabilir?
-
@emre19922 ekim kasım gibi
-
@marslı en anlam veremediğim konu zaten mülakatta puanlari veriyorsun mulakat bittikten sonra puan siralamasina koy ilk 2000i belirle.öğretmenler mulakattan 15 gün sonra açıklanıyor 20 bin kişi olmasina rağmen biz 2 bin kişiyiz 4 5 ay bekliyoruz.
-
80.8 sakarya dusunuyorum sayi az oyuzden emin degilim
-
@2017guy istanbul etrafında çok il var kocaeli düzce tekirdağ gibi fazla yüksek kapatmaz bence
-
@konyalı insallah öyle olur.peki sizce cok riskli olur mu sakarya yazmam?
-
83,48 le düzce yazmak riskli mi olur?
-
@2017guy sen yine kendin karar ver kardeşim sadece fikrimi söylüyorum ben. Ben bu puana Ankara izmir Antalya Bursa hariç riskli demem
-
@konyalı anladim tesekkur ederim Allah yardimcimiz olsun..
-
@guydemapusant ıstanbulun mülakatı için geçen sene yoğunluktan dolayı zorlu olduğunu söylüyorlar sizin fikriniz nedir
-
@marslı gerçekten uzar mı o kadar hocam
-
2016 Aralık GUY Sınavı
başlığını özledim