2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
En son basvru yapan arkadaslar basvuru sayısı kacti
-
Cikti alacakmiyiz arkadaslar basvuru ucreti felan varmi
-
arkadaşlar sakallı fotoğraf koysak sorun olurmu bilenler yardımcı olursa sevinirim
-
Arkadaşlar birileri kendince standart sapma bi şeyler hesaplamştı. Kaç puan oynamştı o hesapta? Mesela istanbul geçen sene 77,6 yla kapadı ya üstüne kaç puan ekliycektik?
-
Hocam referans bölümü kaç kişi yazılabiliyor acaba ?
-
@wesley10 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar GUY başvuruları tamamlanmadan SGK Denetmen Yard. mülakatları açıklansın diyoruz akşama yine twitterda toplanıyoruz lütfen duyurun.
Başvurular başlayınca daha önemli hale geldi 300 kişi çok önemli.
Tam saat duyurulacak ama 21.00'dan sonra olur tahmini.
21.45 de Twitterdayız. Dersine ara ver çayını, kahveni al gel
-
Akradaşlar genelde kaç soru çıkmış sorulardan çıkıyor bir de kaç iktisat kaç hukuk belli mi
-
@guydemapusant atıyorum gebze'de oturan pendik tuzla isteyen adama silivri vd çıkarsa ne oluyor? Bu atamaları ikametgaha göre yapıyorlarsa iyi bence.
-
Arkadaşlar Vanla ilgili bilgisi olan,Vana başvurmayı düşünen veya daha önceki alımlara Van için giren kimse var mı?
-
dostlar, kendi derdimiz bi yana, akşam biraz vakit ayırın; twitter etkinliğine katılalım. sgk mülakatının açıklanması takdir edersiniz ki bizim için de çok önemli.
-
75-78 PUAN ARALIĞINDAKİ ARKADAŞLAR GUY ŞANSINIZI ARTTIRMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN @MSBAGLI YA EN AZ 3 TWEET ATIN.
Zerre yardim edene Allah da yardim eder. -
10 DK. AYIRIN SONRA YİNE DERS ÇALIŞIN
-
Arkadaşlar sgk etkinliğine katılalım akşam 21.45'te. Açıklanırsa önümüzden 400 kişi çekilecek. Sgk' ya girmedim ama yazalım biz de
-
@anyone 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
arkadaşlar sakallı fotoğraf koysak sorun olurmu bilenler yardımcı olursa sevinirim
Hangi şehir hocam? Ona göre cevap vereceğim
-
tercih değiştirilemiyor demişler ama sanrım değiştirilebiliyor ben de şimdi yaptım başvurumu 1033.kişiyim
-
@anyone Arkadasım komisyondaki dosyana konuluyor diye biliyorum şuan eklediğin vesikalık, yarım saatini almaz ilerde de lazım olur yeni çektirmen daha sağlıklı sanki.
-
@abba10 ben normal kullandığım vesikalığı tarattım takım elbise yok ama normalde de yok zaten almam lazım sorun olmaz herhalde
-
SGK İÇİN YARDIM BEKLİYORUZ ÖZELLİKLE 80 PUANA KADAR OLAN ARKADAŞLARDAN.. 300 400 KİŞİ AZ BİR SAYI DEĞİL YÜKSEK PUANI OLAN BİZLER İSTEDİĞİMİZ İLİ YAZACAĞIZ ANCAK SGK OLURSA BAŞVURMAYACAĞIZ
-
@ShankS Takım elbise fotoshopla da yapıyorlardı hatırladığım kadarıyla dostum bi sor olmadı fotoğrafçıya ,Tuğrul hoca resmî olması önerilir yazmış
-
@Sipsilimarpuc 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
SGK İÇİN YARDIM BEKLİYORUZ ÖZELLİKLE 80 PUANA KADAR OLAN ARKADAŞLARDAN.. 300 400 KİŞİ AZ BİR SAYI DEĞİL YÜKSEK PUANI OLAN BİZLER İSTEDİĞİMİZ İLİ YAZACAĞIZ ANCAK SGK OLURSA BAŞVURMAYACAĞIZ
Sgk'da hangi ile düşecekleri belli değil doğuda sgk denetmenligi mi izmir ankara istanbul gibi illerde guy olmak mı diye dusunup sonuc aciklansa dahi basvurulur genelde bu isler boyledir.(İstisnalar kaideyi bozmaz)