2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aüsbf benim bildiğim eğitim sonrası yapılan sınavın başarı sıralamasına göre tercih yapıyorsun.
-
UZUN ZAMANDIR BURALARA YAZMIYORDUM. ARKADAŞLAR SINAVA İLK DEFA GİRECEK ARKADAŞLAR YAZDIĞINIZ HER ŞEYDEN ETKİLENİR. LÜTFEN TECRÜBESİZ ARKADAŞLAR YORUM YAPMAKTAN ÇEKİNSİN. ÇOK ABSÜRD YORUMLARI GÜLEREK OKUYORUM. 2000 KİŞİ ALINACAK VE 5 KATI 10000 KİŞİ ÇAĞIRLACAK. GEÇEN SENE GUY KAZANAN ARKADAŞLAR KPSS YE GİRDİ ÇOĞU ÖNÜNÜZDE OLMAYACAK SGK SONUCUNDA YİNE BELLİ Bİ SAYI ÇEKİLECEK. İLLER HER SENE OLDUĞU GİBİ STANDART PUANLAR İLE KAPATACAK. AFAKİ RAKAMLAR ATMAYIN ŞURASI 84 OLUR ŞURASI ŞU ARALIKTA KAPATIR DİYE. HELE HELE BU KONUDA HİÇ DENEYİMİNİZ YOKSA BİLMEDEM İSTEMEDEN ARAKADAŞLARINIZIN HAYATIYLA OYNUYORSUNUZ. BU LÜKSE SAHİP DEĞİLSİNİZ. GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İL SEÇİMİ 81 İ 82 Yİ ASLA GÖRMEMİŞTİR. ORAYA BURAYA ŞAMPİYONLAR LİGİ YAZARAKTA MİLLETİ KAÇIRMAK GİBİ BİR FİKRE SAHİPSENİZ ALLAH BUNUN HESABINI SORAR. OTURUP DERS ÇALIŞMANIZ BENİM SADECE MİNİK BİR TAVSİYEMDİR. OTURUN İMECE ÇÖZÜN ÇALIŞIN. DUA EDİP ALLAH A SIĞININ GERİSİ VARSA NASİBİNİZDE GELECEKTİR SAĞLICAKLA..
-
@John-Nash sana kaılıyorum kardeşim
-
@John-Nash Selamlar benim durumum biraz özel. Risk alacak durumda değilim zaman olarak. Ankaralıyım eşim de burda çalışıyor. Ankara yazmak istiyorum ama 82.99 ile korkuyorum. Sıralamam 5000. Geçen sene 7000 lere sıra gelmiş şimdi kişi sayısı azaldığı için 5000ler beni endişelendiriyor. Siz Ankara için ne öngörüyorsunuz? Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar bakın şimdi herkesin hayat tarzı yaşamdan beklentileri farklıdır.Kaliteli yaşamayı istemek yeni Türkiyede niye sorun oluyo.Hemen yok 1500 tlye babam bizi okuttu falan bunlar yanlış değerlendirmeler.3300 tl inanmayan sahibindene bakabilir.1+1 evler İstanbulda ne kadar.Bekar adam öğrenim kredisi borcu var.5 yıl az bir zaman değil.Zaten atanmamız 2 yılı buluyo.Yaş ilerliyo.Biz bireyler ne zaman hayatımıx sakin olcak.Memurluk herkese rahat geliyo ama atandığında kazanscağın maaşı öğrenince şok oluyosun.Ha şunuda biliyorum özel sektör iibfliye tecrübesiz birine 3300 tl vermez.Şükrediyorum ama dersde çalışamıyorum.Ankara mı İstanbul mu?
-
@John-Nash kardeşim imecede insana bütün bildiğini unutturuyo.Nasıl bir sınavmış ya bu guy sınavı?
-
@aüsbf HOCAM ALDIĞINIZ PUAN HİÇ YABANA ATILMAYACAK PUAN RABBİM TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH SİZİ VEYA DİĞER ARKADAŞLARI YÖNLENDİRMEK HİÇ HADDİME DEĞİL. TEK İL SEÇİMİ OLDUKÇA GARİP BİR SİSTEM OLDUĞUNU BİLİYORUZ. YALNIZ DEĞİLSİNİZ DÜŞÜNCELERİNİZDE. GEÇEN SENE SPEKÜLASYONLARLA NE KADAR İNSANIN GELECEĞİYLE OYNANDI. 78-79 ALAN İNSANLAR SINAVLARA GİREMEZKEN 73 LER GİRDİ ÇOĞU DA KAZANDI. TAVSİYE EDEBİLECEĞİM TEK ŞEY ÇIKIN BURDAN AKŞAM Bİ OTURUN ÖNÜNÜZE KOYUN PUANINIZI SEÇMEK İSTEDİĞİNİZ İLİ YAZIN KAĞIDA SONRA BU İL OLMAZSA NERESİ DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜN YAZIN KARARINIZI VERİN. BELKİ DAHA GARANTİ YERLER YAZMAK İSTERSİNİZ BELKİ AKLINIZA BAŞKA ŞEYLER GELİR. YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY VARSA DUA ETMEK. EN İYİ KARARI YİNE EN İYİ SİZ VERECEKSİNİZDİR ŞÜPHEM YOK
-
@Obra İkamet etmek istediğin yer önemli değil mi? Ben Avrupa'ya geçemem ki..
-
@aüsbf sıra sıra seçiyorsun senin sıranda anadolu bittiyse mecbur avrupa. Ama il içinde yer değiştirme çok zor bir şey değil.
-
Bir sey merak ediyorum, 2015-2016 puanlarindaki siralamadan dolayi yorum yapanlar 2014-2015 basvuru zamani 2014un siralamasini biliyormuydu? Yani belkide suan siralamada fark var gibi gozukuyor ama cift yillar dusunuldugunde bu normal bir seyir olabilir mi sizce?
-
İmeceyi nasıl çözüyosunuz?Günde deneme şeklindemi yoksa?Yoksa konu çalışıp imeceyi çözmüyomusunzu?
-
Arkadaşlar slm
Puanım 76 acaba hangi ili yazmalıyım ? -
Başvuru yaptıktan sonra geçen yılki gibi aday başvuru numarası vermiyor. Onaylandığıni nereden bulacağız.
-
@O'connor başvurularım kısmına gel yenile ye tıkla orada yazıyor aday numaranız.
-
Başvuran oldumu hiç
-
@aycan hayırlı olsun puan kaç nereyi yazdınız
-
başvuru sayısı şuan 400'lerde.
-
Sakalli fotograf koymak sorun yaratir mi bilgisi olan var mi ?
-
arkadaşlar iş deneyim bilgilerine memuriyeti yazıyor muyuz?
-
2014 p35i 80lerde olan varsa sıralamasını yazabilir mi ?