2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aycan hayırlısı olsun
-
@aycan Ben böyle acele görmedim. Puanınız 97 falan mı hocam?
-
@karakalpaklı hocam basladi sandim tercihler yuregime indirdin ya
-
@karakalpaklı ilk başvuranı alsınlar işte
-
@miss-smith tesekkur ederimmm
-
@karakalpaklı yok be hocam nerdeee ilk sinavim olacak bu onun heyecani
-
@aycan Başlamadı mı? Hem neden heycanlanıyosun ki görende sonuçlar açıklandı sanacak.
-
@miss-smith Ilk sensin heralde.
-
@aycan Benim de ilk. Ama kaymakamlıktan bi tecrübem var. Sakin ol, ve elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak.
-
@aycan simdi benim siralamamla 81.7 puan alan arkadasimin siralamasi arasinda 3300 kisi var bu 3.300 kisinin ne kadari istanbul yazar mesela yada 81.7 'nin ustundekiler de istanbula yuklenirmi . Yuklenirse neler olur bilmiyorum. Cok mu paranoya yapiyorum. Insanlar icinden neresi geciyorsa orayi yaz diyor ama icimden neresi geciyor onu bile anlayamiyorm
-
@karakalpaklı basladi mi bende guncel basvuru yok diyor. Hocam ama olmuyo boyle heyecanli insanim ben gelme ustume
-
@karakalpaklı son günden ilham alıcam
28 04 2017 Tarihi ve başvuru yaptığım dakika ve saati göz önüne alarak dört işlem yapıcam -
@karakalpaklı benim en ilk hocam hic yok yani tecrube ondandir
-
@aycan Hahhhha yahu dur, başlamasından daha ziyade bitene kadar geçen süreç yıpratacak.:)
-
@miss-smith Sen sonucu 35 çıkartacak gibisin bi şekilde.
-
@huseyinay vallahi anlamam ben hangi puana ne gelir ben istanbulu yaziyorum gelmesin de gorelim kalbinin sesini dinle hocam
-
@karakalpaklı yani dedim sana saatte olan rakamları yazıcam hımmm 35 dakika var 35 saniye var dimi doğru
-
@aycan gelmesinde görelim direk posta koydun
-
@aycan Taktik maktik yok. Bam bam bam diyosun sen.
-
@karakalpaklı duramaaam ben bugunu ne kadar bekledim bana dur demeyin uleyn